Miért akarnak az itthoni emberek négerek, romák, olaszok lenni? ( semmi rasszizmus nincs benne )
Van egy csomó középsulis srác a városomban... kivétel nélkül 90% a Műnigger... Cigány vagy szolizott "olasz"(NEM VICC NAGYON TRAGIKUS AZ ÁLLAPOT át lett mosva az agyuk). Egyszer megkérdeztem az egyiket, hogy anyukád apád és a nagy rokonaid bőrszine milyen (hozzáteszem ugy beszélnek járnak és viselkednek mint egy színes bőrű + nem vagyok rasszista!!!!!) és ő azt válaszolta fehér... erre én megkérdeztem hogy akkor te miért hiszed hiteted el magadról hogy néger vagy ? vagy roma, vagy olasz vagy jamaikai raszta ? még mindig nem vagyok rasszista, de akkor is idegesít pics*száj képek szolizás gyantázza magát.... ugy csinál mint egy néger.... persze a csajok rögtön erre buknak..... jo én meg egy "k****g emós vagyok" szerintük, mert hogy félhosszu tépett a hajam meg hangszereken játszom és angol stilusban öltözködöm....
kérdés a végére... ez az egyéniség hogy midnen 2 ember ilyen ?... nektek ez így "fekszik" ? :D (lassan 18/F)
Tudtad h az olaszok valójában még nálunk is jobban rühellik a cigányokat?
A négerek pedig csak nevetnek rajtuk.
18/F
" félhosszu tépett a hajam meg hangszereken játszom és angol stilusban öltözködöm.... "
Érdekes,hogy megszólod az osztálytársaidat azért mert mások akarnak lenni..De te sem vagy különb..Hiszen te is tucat srác vagy..
Azt,hogy valaki a jamaicai stílust,vagy olasz,néger stílust szereti az egy dolog..Te meg az angol stílust szereted..Ugyanaz nem??
Nem lehet mindenki egyforma..Majd idővel kinövik...ennyi--
Ez a válasz 84%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:51
gratulálok. mond meg te über király fasza gyerek mindent megmodnó ember... ha ismernél nem ezt mondanád.... te nagyon gyökér tudatlan autista... te sem fogod fel az alattad lévő szellemi fogyatékossal együtt sem hogy miről próbálok írni.. remélem 20-on éves vagy és ennyi eszed van GROW UP asshole... felsőoktatást felejtsétek el.... tipikus mentalitású barátaim.
ha még akar valaki ehhez hasonlót irni kiméljem és huzza le magát a wcn. kösz s*ggfejek...
még hozzátenném nem vagyok tucat srác te szerencsétlen.... akikről irok minden 2 . olyan az utcán, állítom olyat nem találsz ahogyan én öltözködöm és viselkedek... de gondlom te is egy vagy a sok idióta közül.
minden ember más ? ERES F*SZT! nézzél már körbe magad körül...
TAPS NEKTEK! off..
Ez a kérdés provokatív vagy trágár
jelentve a moderátoroknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!