Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az olaszok tényleg hangosan...

Az olaszok tényleg hangosan beszélgetnek egymással?

Figyelt kérdés
Több ismerösöm is mondta, hogy volt olaszo. ban, és az olaszok hangosan beszélgetnek. Meg, azt hitte ismerösöm, hogy vitatkoznak egymással. De, nem. Tényleg hangosan beszlélnek? Miért?
2009. nov. 21. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
tényleg ilyenek, más a temperamentumuk. Spanyolok is ilyenek.
2009. nov. 21. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A cigányok is ilyen hangosak.Sokan ezért hasonlítják az olaszokat a cigányokhoz:hangosak,vitatkoznak stb.Elég egy olasz filmet megnézned.
2009. nov. 21. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Tényleg így vn, nekem is mindig mondják, hogy olyan vagyok, mint egy olasz, amikor full hangosan beszélek. Én sem akarok kiabálni vagy valami, csak mindig megemelem a hangom.
2009. nov. 21. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek a déli népek ilyenek. Én egy görög öregemberrel vitatkoztam egy telefonfülkén, rendesen ordított meg hadonászott, én meg totál beszartam és még ő csodálkozott, hogy mitől félek.
2009. nov. 21. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, ilyenek. Főleg a délolaszok. De északon is elég jellemző náluk.
2009. nov. 22. 11:44
 6/11 Hintalow ***** válasza:
Azért mert családcentrikusabbak. Nagyobb családok, nagyobb közösségek = nagyobb zaj. Megszokták azt, hogy ha beszélgetnek, akkor azt nagy hangerőn kell, különben nem hallják őket.
2009. nov. 22. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha süketek...
2009. nov. 22. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom ,de itt sok a német turista, akik szinte mindig csak ordítva beszélnek, akár buszon , boltban akárhol....lehet, h egy kicsit süketek mind lol
2009. nov. 23. 23:56
 9/11 anonim válasza:
igen és macskát is esznek
2010. jún. 18. 21:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, de a mi családunk is ilyen, pedig kis család, és nem vagyunk olaszok:D
2011. ápr. 17. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!