Milyen rosz lehet már a háziállatoknak hogy látják hogy a gazdáik beszélgetnek egymással stb?
Figyelt kérdés
Ők meg talán minden titkukat magukkal viszik a sírba2010. jan. 26. 11:54
1/5 anonim válasza:
Az érzelmi életük csodálatosan gazdag, de ők nem gondolkodnak. Maximum azon csodlkozhatnak, hogy mi milyen hülye hangokat adunk ki, és miért nem értjük azt, amit ők közölni akarnak velünk.
2/5 A kérdező kommentje:
Jah meg például nyáron kint edzettem az udvaron, kint hagytam véletlenül a súlyzót aztán láttam hogy a kutyánk tologassa meg ilyesmi, nagyon aranyos volt:D
2010. jan. 26. 11:57
3/5 anonim válasza:
Nagyon sok kérdés van az állatok érzelmi és értelmi világával kapcsolatosan, amire még nincs válasz. Nem feltétlenül lehet rossz, hogy a kutya látja, hogy a gazdák kommunikálnak, hiszen a kutya is kommunikál az emberrel, a maga módján és viszont. Ez olyan, mintha te látnál angol emberkét (tegyük fel, hogy nem beszélsz angolul), akik beszélgetnek egymással, de bizonyos jelekből többé-kevésbé tudsz következtetni, hogy milyen kapcsolatuk, veszély fenn áll-e vagy sem. Szerintem, ez nem rossz az állatoknak, hiszen nekik is adott a kommunikáció lehetősége, fajtársakon belül sikeres módon, embertársakkal kevésbé sikeres, de általában hatékony módon.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
A másodikkal tökéletesen egyet értek. Bennem inkább az a kérdés merült fel, mit gondolhat a kutyám, mikor telefonálok vagy skype-on beszélgetek? :D Néha ilyenkor úgy néz rám, mintha nem értené, most mi van, kihez beszélek. :D De azt látom rajta, mikor magamba beszélek vagy énekelgetek otthon, azt fölfogja és olyankor ő is bohóckodik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!