Akivel olyan történt, hogy mondjuk általános iskolában csúfolták, és komplexusai alakultak ki utána, az nem tartja magát furcsának, hogy csak úgy belenyugszik?
Egy ideig borzalmasan vágytam rá. Egy időben csak azért jelölgettem be az Iwiwen és a Facebookon a volt általános iskolai osztálytársaimat és tanáraimat (mert hogy ők is piszkáltak), hogy le tudjam szedni a fotóikat és viaszbabákra ragasztva szurkáljam.
Azóta viszont enyhült a bosszúszomjam...baromi jó látni, hogy az egykori szép kölykök megcsúnyultak, és most én vagyok a jó nő.
Azért bántottak, mert kb. 5.-es koromig duci voltam. Még a tanárok is beszólogattak, hogy jól megalázzanak az osztálytársaim előtt. Az egész iskola csúfolt, pedig voltak nálam jóval dagadtabbak is.
És mindez egy katolikus általános iskolában történt.
Senki nem állt ki mellettem.
A bántások miatt a tanulás is rosszul ment.
Most magas vagyok, jó alakú, sokak szerint egy nagyon szexi nő. De még mindig gyakran álmodom azt, hogy az egykori kövér, pattanásos ötödikes vagyok, akit csúfolnak...
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!