Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért csak az emberek lehetnek...

Miért csak az emberek lehetnek homoszexuálisok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az állatok is lehetnek.
2010. dec. 1. 23:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ki mondta ezt? A múltkor csináltak felvételeket hím delfinekről, ahogy egymás szájába...meg oroszlánokról is.

Nyilván nem homoszexuálisoknak hívják őket, és nincs meleg büszkeség felvonulásuk, hanem csak állati ösztönök, de szerez szexuális örömet egymásnak két azonos nemű állat.

2010. dec. 2. 00:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Állatok is lehetnek. Csak ott ösztönös a dolog. Az embereknél is van olyan, és a legtöbb meleg ilyen is. Csak szeretik egymást, és ebben nincs is semmi rossz. De sajnos sokan vonulnak fel nálunk, csinálnak buzulást utcán. Ezeket én divatb*ziknak hívom, mert csak feltűnési viszketegségben szenvednek.

Viszont a többséggel nincs semmi baj, csak sajnos a legtöbben az ilyenek alapján ítélik meg a melegeket, és sokan ezt propagálják, pedig csak szeretnének békében élni, mint minden rendes pár.

2010. dec. 2. 00:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy állatoknál ez a dominancia jele, ha az erősebb hím elkapja a gyengébbet. Lehet rosszul tanították?
2010. dec. 4. 09:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor az állatok közel állnak a börtöntársadalomhoz, csak szappan nélkül.:D
2010. dec. 4. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
És mi van a nőstényekkel?
2010. dec. 5. 00:06
 17/17 anonim ***** válasza:
tévedésben vagy!nem csak az emberek csinálják élvezetből a szexet.több más faj is!
2010. dec. 17. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!