Várod már a karácsonyt? Ajándékokkal hogy állsz?
16:08 vagyok, azért asszem még leírom, mivel készülök szüleimnek...
anyukámnak ezek közül lesznek cuccok: húskenő ecset, rúzs (már ki is néztünk párat Avonból, abból lesz egy, ha minden igaz), felső, sál, könyv, szebb gyertya, Q10-es Labello. Apukámnak könyv és póló. Öcsinek lesz póló, az biztos, és mellé még igyekszem vmi "poénos, klassz" ajándékot beszerezni.
És aminek én örülnék (de inkább nem szólok) : Bruno Mars-CD, királykék harisnya, Replay parfüm (For her!), scrapbook-kartonok, mp3-lejátszó (halódik, ami most van... :(...), hippis hajpánt, bőrradír... kb. ennyi jut most eszembe :D.
Már nagyon várom, be vagyok zsongva teljesen. Ajándékok vásárlását két héten belül tervezem/tervezzük, egyelőre csak körvonalakban van.
Fésülködő asztalt kértem és Swarovski gyűrűt hozzá illő fülikkel.
Kérdező: te hogy állsz a karácsonyi ajándékokkal, te miket kértél?
Én is nagyon várom,és most igazából nem is az ajándékok miatt,hanem a hangulata miatt.
Az idei karácsonyt úgy akarom,hogy az egész lakás legyen feldiszítve karácsonyi pompába,keringjen finom karácsonyi illat a házba,gyertyák,égők,füstölők.
Mézeskalács,szaloncukor. awhhh.
és erre a Szenteste már csak egy óriási ráadás lenne :)
17/F
Nálunk minden karácsonykor be van rúgva apu...és ordibál meg fenyegeti anyut...utálom a karácsonyt.
L/18
16:30 -as . idén én is szépen fel szeretném diszíteni a lakást belül :) és megpróbálok sütni mézeskalácsot :) 16.L vok. :DD nemtudom sikerülni fog-e . :S
ajándékötletem nincs, majd 2 hét múlva kb útra kelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!