Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vajon? Kíváncsi lennék rá.

Vajon? Kíváncsi lennék rá.

Figyelt kérdés
Ugye az indiai nőknek festenek a homlokuk közepére egy pöttyöt mintha anyajegy lenne... na hát én úgy születtem hogy pont középen van egy anyajegyem... Vajon mit szólna az indi9ai nép ha meglátná?
2010. nov. 20. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez úgy van hogy van akinek ott pont van,és van akinek meg pont ott nincs!

Szerintem megkérdeznék hogy milyen festéket használsz,mert olyan természetesnek tűnik!?

2010. nov. 20. 12:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja az lehet...xD
2010. nov. 20. 12:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekik nem festve van hanem kő van ott

Lehet olyat microdermal behelyezéssel csináltatni de nemhinném h ismerik a beavatkozást.

2010. nov. 20. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Megmondanád, hogy ez neked születésed óta ott van és ők erre szobrokat emelnének,tempomokat építenének neked és te lennél az új szent állat, a tehén mellett.....:)
2010. nov. 20. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt hinnék, hogy te vagy a Kiválasztott, mivel a prófécia szerint egy homlokán anyajegyet viselő nő fogja megváltani a világot, ennek tiszteletére viselnek festett pöttyöt a homlokukon. Szóval ha elmennél Indiába egyből kineveznének császárnak és életed végéig kiutalnák neked az egész Taj-Mahalt.
2010. nov. 20. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy a tehén törölve lenne és Te lennél az új fenomén!!
2010. nov. 20. 13:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyszer én is láttam egy ilyen nőt, jött szembe, nagyon szép volt, majd mikor közel ért hozzám, fejbe lőtte egy mesterlövész. Úgy tűnt, mintha az a pötty lenne a fején, de a lézercélzó volt. Nagyon megijedtem, egy kicsi pisi még be is ment a gatyámba.
2010. nov. 20. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Talán egy filmforgatásba csöppentél, és máris összevissza magad?Sok Tv-ét nézel,ez attól lehet!!
2010. nov. 20. 20:11
 9/11 A kérdező kommentje:

13:09 ezt komolyan mondod?:O

nagyon durva lenne... egyszer el fogok menni...

2010. nov. 21. 10:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdemes lenne elmenni?
2010. nov. 21. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!