Milyen könyveket olvastok? Mik a kedvenceitek? (Főleg 35 és 45 év feletti nők válaszára lennék kíváncsi)
Háború és béke - Lev Tolsztoj
A tűz és jég dala (Trónok harca sorozat) - George R. R. Martin
A gyűrűk ura (és minden, Középföldéhez kapcsolódó írás) - J. R. R. Tolkien
Sally Lockhart sorozat - Philip Pullman
Az Úr sötét anyagai sorozat (Az arany iránytű) - Philip Pullman
Az elátkozott királyok sorozat - Maurice Druon
Zeusz emlékiratai - Maurice Druon
Narnia Krónikái - C. S. Lewis
Vörös és fekete (és más Stendhal művek) - Stendhal
Történelmi regények
Franciaország története (két kötetes átfogó leírás az őskortól napjainkig)
Elnökök életrajzai, döntései s azoknak okai
Harlan Coben könyvek
Tudományos, kozmológiával foglalkozó könyvek
Vallások világáról szóló leírások (nem vagyok vallásos, csak érdekel)
H. P. Lovecraft írásai
Filozófiai művek
Összességében a történelmi regényeket, történelmi leírásokat, vallási elméleteket és leírásokat, igényes fantasy műveket, lélektani regényeket, tudományos dolgokat kedvelem.
21/L
Nagyjából ezeket szoktam
Ez nagyon a hangulatomtól függ. Ma este a Sárkányvihart kezdem el (G. Edwards). Tegnap viszont a Moldova György Kontra párti-ját tettem le. A múlt héten végigolvastam az Adrian Mole könyveket. Nem vagyok egy hétköznapi f@szi ilyen téren.
(36F)
mostanában:
Jim Butcher - Codex Alera (6 könyv), Dresden Files (13 könyv) - mestermunka mindkét sorozat
The Nine Lives of Chloe King - borzasztó rossz tinikönyv, a sorozat viszont nagyon jó
"...Összességében a történelmi regényeket, történelmi leírásokat..."
Akkor ajánlani tudom a Maria Bellonci: Lucrezia Borgia.
Illetve U. Eco Rózsa nevét.
Fantasy vonalon K.H. A város hercege:
Nálam amúgy mostanában ért be Asimiv Arthur C. Clark művei.
36/F
En nyelvkonyveket, tori konyveket, egeszseges eletmodrol szolo konyveket es un. motivacios konyveket olvasok szivesen. A szepirodalom meg a ponyvaregenyek nem kotnek le, mert en a praktikusabb dolgokat szeretem, hogy valami kezzel foghatot tudjak tanulni.
Huszoneves no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!