Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyveket olvastok?...

Milyen könyveket olvastok? Mik a kedvenceitek? (Főleg 35 és 45 év feletti nők válaszára lennék kíváncsi)

Figyelt kérdés
De természetesen, minden korú és nemű válaszolónak is nagyon örülnék. Legyetek szívesek írjatok kort és nemet.
2011. aug. 4. 23:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Gyakran van olyan problémám, hogy nem tudom, mit olvassak, pedig nagyon szeretek olvasni, de elveszek a könyvek tömkelegében. Hát most tudok, majd szemezgetni:) Ashimov-tól, Arthur C.Clark-tól, ( aki nagyon ismerős ), fogok majd szemezgetni és Maria Bellonci Lucrezia Borgia-ját sem fogom kihagyni, de jól hangzik számomra az elátkozottak királyok sorozat és franciország történelme az őskortól. A háború és békét de rég olvastam :) Adrian Mole is de ismerős :)Hú van itt sok minden. Lesz miből válogatni (A Harry Pottert már kiolvastam :D )

(Még egyszer nagyon köszönöm, mentek is a kezecskék:) )

Azért leírok én is pár kedvencemet:

Kis herceg, Jack London: Martin Eden, Salinger:zabhegyező, Pierre La Mure: Moulin Rouge- Henry De Touluse-Lautrec életrajza, polc Alaine könyvei, Nemere istván: A hegy, Piers Paul Read: Életben maradtak, Emily Bronte: Üvöltő szelek, A Bronte nővérek élete, John Steinbeck: Egerek és emberek, Kleinbaum: Holt költők társasága, Oliver Lustig:lágerszótár ( Ez utóbbira talán nem illik azt írnom, hogy kedvencem, hiszen megtörtént szörnyűségeket ír le, inkább azt mondanám, hogy nagy hatással volt rám a könyv, nagyon megrázott) Motivációs könyveim nekem is vannak egy egész polcnyi, huszonévesen és is ezeket faltam:)

Mostanában Angolt tanulok és az angol nyelvkönyvek mellett angol oxford könyveket olvasok. Jól fog esni egy kis váltás :)

37/N

2011. aug. 5. 11:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Polcz Alaine*
2011. aug. 5. 11:25
 13/14 Zarathustra válasza:
Hm, én 20/F vagyok, de édesanyám nagyon szereti Márquez műveit (Száz év magány) illetve Kunderát is. Amit én ajánlanék, az mondjuk: Truman Capote.
2011. aug. 7. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod eldönteni, mit olvass, a moly.hu jó hely lehet neked. Vannak ,,kihívások" - együtt olvasások, ajánlók, közösség.
2011. aug. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!