Milyen könyveket olvastok? Mik a kedvenceitek? (Főleg 35 és 45 év feletti nők válaszára lennék kíváncsi)
Hú, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Gyakran van olyan problémám, hogy nem tudom, mit olvassak, pedig nagyon szeretek olvasni, de elveszek a könyvek tömkelegében. Hát most tudok, majd szemezgetni:) Ashimov-tól, Arthur C.Clark-tól, ( aki nagyon ismerős ), fogok majd szemezgetni és Maria Bellonci Lucrezia Borgia-ját sem fogom kihagyni, de jól hangzik számomra az elátkozottak királyok sorozat és franciország történelme az őskortól. A háború és békét de rég olvastam :) Adrian Mole is de ismerős :)Hú van itt sok minden. Lesz miből válogatni (A Harry Pottert már kiolvastam :D )
(Még egyszer nagyon köszönöm, mentek is a kezecskék:) )
Azért leírok én is pár kedvencemet:
Kis herceg, Jack London: Martin Eden, Salinger:zabhegyező, Pierre La Mure: Moulin Rouge- Henry De Touluse-Lautrec életrajza, polc Alaine könyvei, Nemere istván: A hegy, Piers Paul Read: Életben maradtak, Emily Bronte: Üvöltő szelek, A Bronte nővérek élete, John Steinbeck: Egerek és emberek, Kleinbaum: Holt költők társasága, Oliver Lustig:lágerszótár ( Ez utóbbira talán nem illik azt írnom, hogy kedvencem, hiszen megtörtént szörnyűségeket ír le, inkább azt mondanám, hogy nagy hatással volt rám a könyv, nagyon megrázott) Motivációs könyveim nekem is vannak egy egész polcnyi, huszonévesen és is ezeket faltam:)
Mostanában Angolt tanulok és az angol nyelvkönyvek mellett angol oxford könyveket olvasok. Jól fog esni egy kis váltás :)
37/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!