Csak én érzem úgy, hogy a Facebook valójában egy "csapda"?
Csak hogy tisztázzuk: a Myspace az vadiúj a Facebookhoz képest, ugyanis a Facebook feltalálója találta fel magát a közösségi oldalt. Innentől kezdve a Myspace, iwiw, stb. az utánzatok... Ajánlom a Social Network c. filmet.
Értem, mire gondol a kérdező. Nem tudom, van-e ilyen szerver, de kicsit tényleg olyan "fíling", hogy ellenőrizni akarják az emberiséget. Mindenesetre szerintem nem ezzel a célzattal indult, de nem tartom kizártnak, hogy mára már ez is lehet a háttérben. Mondjuk kicsit összeesküvés elmélet szagú a dolog :D
Nem tudod törölni magad,mert kiirja hogy fölfüggeszti csak a tagságodat és bármikor szeretettel visszavárnak!
Kiváncsiságból egy hét múlva visszamentem és minden adatom,hozzászólásom,képek -tehát minden ott volt ahol abbahagytam .
Ha nem tárolná szerver akkor nem lenne igy,hanem újként kezelne.
Megszünt felhasználó nincs csak saját kéresre szüneteltetett fiók!Csapda volt-beleestél(beleestünk)de nagyon mindegy mert ha már egy helyre regeltél a neten akkor már mindent meglehet találni Rólad!!Facebookkal vagy anélkül!
Igen, ilyenekre gondoltam. És szerintem ezen felül a fiatalságot pszichológiailag is degenerálja (pl. ezek a hányós képek sehol nem voltak 5 évvel ezelőtt.)
Szóval nem lehet véglegesen kilépni a rendszerből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!