Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Melyik országokban felsőbbrend...

Melyik országokban felsőbbrendűek a Nők?

Figyelt kérdés
Feminista 29 ferfi
nov. 10. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Sehol
nov. 10. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Sehol. És a feminizmus nem arról szól hogy a nők felsőbbrendűek legyenek. Én mint egy feminista nő azt akarom hogy egyenjogúak legyünk. NEM egyenlőek és FŐLEG NEM felsőbbrendűek.

Nem egyenlőek mert az egyenlő azt jelenti hogy egy és ugyan azon, ami nyilván kivitelezhetetlen.

És nem felsőbbrendű mert mind a két fél érzései egyaránt fontosak és jelentősek

nov. 10. 15:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezt miért kell újra kérdezni?

Nemrég volt.

nov. 10. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Birom azt hogy mostanság már bárki bárminek nevezheti magát. Te kérdező nem vagy feminista ahogy a 2-es válaszoló sem, mert fogalmatok nincs róla mit jelent.
nov. 10. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
4-es kifejtenéd hogy mit jelent? Kettes vagyok, és tudom hogy mit jelent. Akkor legyél olyan szíves elmondani hogy mit jelent
nov. 10. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Röviden, tömören, olyan mozgalmat a mi a szexizmus, a szexista kizákmányolás és elnyomás ellen lép fel. Tehát nem csak a jogokra korlátozódik.

"NEM egyenlőek"

Hát akkor mik?

Az egyenlő nem azt jelenti hogy egyforma.

nov. 10. 16:09
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

6. De az egyenlő és az egyen jogú között NAGYON nagy különbség van.

Az egyenlő az az hogy teljesen egyforma pl 1=1 De ez nem teljesen igaz. Egy férfi nem egyenlő egy nővel mert pl nem tud szülni.

De egyen jogúnak kell hogy legyen. Miszerint nem mondhatjuk hogy az egyik fél ebben vagy abban rosszab mint a másik, ugyan azokat a munkaviszonyokat és jogokat kaphatja meg az egyik mint a másik. De ez nem egyenlő mert egy férfi és egy nő biológiailag nem lehet egyenlő. De egyen jogú lehet.

nov. 10. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

"És a feminizmus nem arról szól hogy a nők felsőbbrendűek legyenek."

Én meg úgy látom, hogy alapvetően erről szól.

Van persze az elméleti feminizmus az egyenjogúsággal, de a gyakorlatban a feminista nők szinte kivétel nélkül vagy agresszív kötözködők, vagy kisebbrendűségi érzés miatt nyavalyognak, de alapvetően a férfiak alacsonyabbrendűségét hirdetik. Vagy leszbikusok, vagy - nagyobb részben - nem kellenek a férfiaknak, ezért a sértődöttség így jön elő belőlük.

Ahogy óriási a különbség a végtelenül igazságos elméleti kommunizmus, meg a Szovjetunióban létrejött kommunizmus közt is.

Vagy ahogy Amerikában a fekete polgárjogi harcosok a fehérek elleni rasszizmust propagálják, ebből élnek, és a liberalizmus miatt nem lehet őket pofán verni. Csak mert feketék, és nekik mindent szabad.

tegnap 16:42
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Nagyon rosszul látod.És igen mi feminista nők folyamatosan küzdünk. És folyamatosan harcolunk. De csak azért mert még mindig magyaráznunk kell hogy tudunk vezetni, hogy lehetünk pilóták, hogy nem csak anyák lehetünk meg háziasszonyok. Van olyan ország ahol a nők meg sem szólalhatnak, és a férfiak azt mondják hogy ez a vallásuk része, de erről a nőket nyilván nem kérdezték meg. Még mindig el kell magyaráznom egy csomó férfinak hogy az hogy milyen ruhát visel valaki az nem azt jelenti hogy meg lehet erőszakolni. És senki nem gyűlöli az összes férfit. De sajnos még mindig küzdenünk kell az előítéletekkel például hogy a nők buták. Kellek a férfiaknak, vagyis az épeszűeknek igen akiknek nem kell elmagyarázni hogy nem csak a konyhamalacnak vagyok jó. A túlzott feminizmust viszont én sem támogatom, és semmilyen normálisabb gondolkodású nő nem támogatja. Én nem lenézem a férfiakat hanem azért próbálok felszólalni hogy a nők is vannak olyan jók mint a férfiak.
tegnap 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!