Lehet már Thanksgiving-pulykát kapni valahol?
Most, hogy véget ért a Halloween, lehet készülődni a Thanksgivingre :)
És vajon mikor fogják állami ünneppé nyilvánítani Magyarországon?
Elsőre én is agylobot kaptam, de aztán leesett :D
Jó a kérdés, valentinnap is szépen beépül már nálunk, forog is a gyomrom tőle.
Annyi szokásunk van/volt/lenne pedig...
A válasz megírásának időpontja: 11-04 00:51
Én írtam az a hozzászólást
Igen eredetileg az indiánoknak adtak hálát amiért segítettek az első telepeseknek, de a vége mégiscsak az lett, hogy kifosztották és legyilkolták őket, akik meg életben maradtak azokat rezervátumokba zárták, és persze nem kezelték egyenrangú emberekként sem. Ez azért eléggé durva.
Mert a magyaroknál nem volt semmi legyilkolás... soha.. hát még a németeknél.. Oroszok?? Szibéria?? Semmi nem rémlik?
És nem csak az Egyesült Államokban történt ez meg.. És gyerekek, kik csinálták ezt akkor?? AZ ANGOLOK, FRANCIÁK, SPANYOLOK!!
Az Amerikai Egyesült Államok később született meg, új államként, új jövő, új nemzet- betelepítések.. Ennyi erővel az olaszokat most szidjátok, hogy az ókori Rómában mik voltak?? Mert az ő területük??
Meg voltak még nagy mészárlások, például az angolok a katolikus íreket is...
De úgy látszik a magyarok ma mindig az amerikaiakat szidják..
Melyik országban van jólét?
Vallás, szólásszabadság kezdettől fogva?
Melyik ország minden bankjegyén és pénzérméjén áll az hogy IN GOD WE TRUST?
Melyik ország esküjében szerepel: "... ONE NATION UNDER GOD..."
Melyik országban esküdnek a diákok a zászlóra minden reggel?
Melyik országban van Bible belt?
Melyik országban léphetsz fel jogilag, ha megkülönböztetés ér, és nem csak egy maszlag, nulla végrehajtással?
Melyik országot építették ki normális utakkal?
Melyik országban van meg minden lehetőséged, hogy legyél valaki?
Melyik országban mosolyogsz rá egy idegenre?
MELYIK ORSZÁG SIKERES, ÉLHETŐ, LEHETŐSÉGEKKEL TELI?
Hm.. Magyarország mit ért el?? Semmit, egy nagy korrupt ország, ahol mindenkit le lehet fizetni, mindenki kikaparja a másik szemét, 20 000 forint egy szar márkás rongy, drága minden és talán 80 ezer forint bérből még éljél is meg?!. UNDORÍTÓ!!
Azért tette fel a kérdést, hogy kifigurázza ezt a Halloween-mániát, nem igaz, hogy ennyit se lehet észrevenni.
Én inkább az utolsó előttinek idézném egy kedves politikusunkat: Ha ennyire rettenetes, nyugodtan el lehet menni.
Szerintem ő pont hogy megtette...biztos az usábó' ír.
Mer' a szemét magyarok elüldözték má'
"thanksgiving pulykát" nem, szerintem azt sem igen tudjuk mikor is van pontosan.
Viszont Christmas stockings és Santa Claus figura, na meg Rudolf az van. Ha nem igyekszik Jézuska, hamarosan mehet a lecsóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!