Igaz az hogy a magyarok a világelsők káromkodásban?
NEM!
Hallottál már orosz embert káromkodni?
Az úgy tud elmondani valamit, hogy 10-15 káromkodás között 1-2 SZÓ van, de mégis mindenki megérti, miért káromkodik!
Azt azonban megjegyzem, hogy olyan csúnyán, mint a magyarok, nem káromkodik egyetlen nemzet sem!
Pl. olyan, hogy az Isten.... az oroszoknál meg a legtöbb nemzetnél nincs!
Tehát ha a káromkodás "művészi színvonaláról" van szó, no abban elsők vagyunk!
Néhány ember szerint művészet a káromkodás, de ezeken a vicceken általában csak ők nevetnek. Nem mintha én nem káromkodnék, de csak annyi hogy b*sszameg meg a k*rva életbe, szal nem cifrázom. És ezek a szavak kb megvannak angolba is, sőt lehet tőlük vettük át.
pl ez a b@sz-ós példa is szánalmas szerintem, csak azt mutatja néhány embernek milyen szegényes a szókincse hogy csak a b@szik szóval tudja magát kifejezni.
Egyébként meg biztos hogy szinte bármelyik nép tud olyan cifrákat káromkodni mint a magyar. Az angol biztos, pedig az egy elég buta nyelv.
Viszont! Úgy tudom, a szanszkrit egy olyan nyelv, amin képtelenség káromkodni. Nincsenek benne csúnya szavak, pedig nagyon gazdag szókincse van.
Állítólag az arab a világelső.
De amint azt előttem is írták, mi biztos benne vaguynk a TOP10-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!