Ismerem a kerületet 😁
Miért, szerinted a pl Páskomliget mi?
Kb. mint az összes többi. Vannak jó részei, és kevésbé jók.
Összességében szerintem nem rossz, nem egy 2. kerület de nem is egy 8. kerület :)
Vannak egyre jobban felkapott, épülő-szépülő-feltörő divattá vált kerületek, tele mai ficsúrokkal, amik megkapták a 4-es metrót, és vannak, amik kilátástalanul csúsznak lefelé a rurális térbe, mert elvették tőlük a 4-es metrónak még a reményét is: A hírhedt újpalotai panelrengeteget paraszthajszál választotta el tőle, hogy a legutóbbi "hát nevezzük szociográfiai tanulmánynak" ne csoportosítsák át Miskolchoz, vagy egyenesen Vorkutához. Van az a mondás, hogyha Csikágó és a Józsefváros Pest feneke, akkor a Baross tér a luk rajta. Újpalota meg ezen luk mögött még fél óra izzadtság- és hajléktalanszagú heringező csuklósbuszozásra.
Pedig elvileg Rákospalota hagyományosan nem tartozik a rossz helyek közé, de ha azt mondom, hogy nem nyertese az elmúlt 30 évnek, akkor finoman fogalmaztam.
A kerület másik vége, a kertvárosi rész, a két vasút között az szerintem, szép, kellemes, azt viszont ajánlanám...
A XV. Kerületnek is vannak több réstei. Kellemes és kelemetlenebb helyekkel.Ujpalota, Pestújhely. Az utóbi helyen lakom.
Egyeskének pedig üzenem, hogy egy nagy paraszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!