Más országokban mik a szokások????
Írjatok már olyat, hogy egyes országokban mik a szokások?
Ilyenekre gondolok pl: Az asszony csak fejkendőbe mehet az utcán. Stb.
Nem tudok jobbat mondani, valaki Ismeri ezeket a szokásokat?
Mindenhol más, Írországban pl. majdhogynem illetlenségnek számít orrot fújni, inkább szipognak.
Észak-Amerikában undorító elrakni a használt zsebkendôt, illik kidobni egy használat után.
Angolszász országokban úgy általában: mindig megkérdezik, hogy vagy, de a kutyát nem érdekli.
3
Na. És én válaszoltam, hogy így tudod megismerni a legtöbb fura szokást, sok százat.
De akkor ezek szerint téged nem is érdekelnek valójában a válaszok, csak a kérdésért kapott pontok? Abból gondolom, hogy a sokszáz szokásért cserébe lepontoztál.
8
Igen, mert ennél jobb és pontosabb választ nem lehetett adni.
Az adott linkek többsége pontosan leírta azt, amit a kérdező tudni akart. (Már feltéve, hogy tényleg tudni akarta, nem csak a kérdésért adott pontokra hajt.)
Ha rákattintottál volna a linkekre, magad is láthattad volna, minden linken felsorolnak (és el is magyaráznak) egy csomó ilyen szokást.
Bocsánat, de nem mindig vagyok net közelében így néha előfordul, hogy nem válaszolok...
Na tehát, a Törökök az Arabok,A Kínaiak... Leginkább ők érdekelnek....
A pontok meg nem érdekelnek, mire megyek vele? Pénzt nem kapok, legfeljebb csak Rangot ugytudom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!