A japán lányokat tényleg ilyen szigorúan nevelik?
"Rengeteg animeba lattam hogy például a srác nem alszik a lánnyal és ilyesmik."
Ez mint "szigorú nevelés" kb a világ összes országában előfordul.
A tiniket a szülők sehol sem szokták nagyon hagyni együtt aludni, ez nem szigorú. Van, akik egy bizonyos idő együttlét után megengedik, vagy kikötik, hogy nyitva legyen a gyerek ajtaja, hogy ne csináljanak semmit.
Amúgy a szülők és a nevelési módjuk között is van különbség. Így két japán szülő is különbözik.
Kinek mi a szigorú nevelés,az én ismerőseimnek és nekem is megengednék hogy egyutt aludjak a baratommal ezert nekem ez meglepő volt:)
Koszonom a valaszokat<33
#3 es ha nem zavarja oket es csinaljak?
akkor a szulo racsap a kezukre meg a
Ne mesefilmekből tanuld a valóságot.
Továbbá van egy olyan verzió amit kifele mutatnak a nagy erkölcs csőszök és van a valóság
Azért anime és valóság... de az tény, hogy a japán gyerekeket már nagyon fiatal kortól szigorúan és önállóságra nevelik. A japán iskolás egyedül megy iskolába tömegközlekedéssel vagy gyalog, már hat évesen is. Elküldik vásárolni, nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a viselkedésével ne hozzon szégyent. Már egészen fiatal korban megtanulnak főzni, takarítani, megtanulják tsztelni és becsülni más ember munkáját.
A kérdésed magyarázatához, más országban sem engedik a tiniket együtt aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!