Szerintetek szigoruak a szuleim?
Altalaban 16:15 re erek haza valamit eszek es utanna tanulnom kell hetig majd amilyan konyvet epp adnak most Vorosmarty.pl abbol kell olvasnom 40 oldalt
Kituno tanulo vagyok es a szuleim maximalistak a 4 es nem fer bele .
Nem gepezhetek telefonozhatok tevezhetek csak olvashatok itthon tanulhatok meg esetleg tarsas egyik testveremmel sem ilyen szigoruak csak velem nem ertem
Ja es atakaritas vacsi utan en mosogatok
Nekem kell termeszetesen porszivozni porttorolni !
Ha tragarul beszelek akar csak a h betus tiltott szot is kimondom tobbet kell olvasnom az alltaluk kivalasztott konyvbol
13 eves vagyok
20:30 kor mar aludnom kell
Es kifelejtettem hogy nem lehet baratom
Nem mehetek sehova
Nem sminkelhetek
Es volt mar hogy megvertek ha esetleg ugy egy ket csunya szo kicsuszott a szamon
Vagy esetleg meg prot os toolsz ebben a masfel oraban?
Akkor most epp, hogy nem alszol? 22.33 kor?
És ebben a nagy szigorban megengedik, hogy kétnaponta feltedd ugyanazt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Gondolom ha nem latjak netezik. Azert nem hulye.azert mert le kell feludnie ki mondja hogy alszik is? Vagy egesz ejjel ott ulnek az agya mellett hatha eloveszi a telefonjat alvas helyett?
Reszvetem nekem is ha ezt akarjak tanulj csak mas valasztasod ugy sincs ugy latom. Mint ahogy az elso is irta legyen jolfizeto allasod es azonnal koltozz el. Egyetemre meg menj minel messzebb hogy kollegiumba lakhass es legalabb mar akkor se veluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!