Szerintetek szigoruak a szuleim?
Figyelt kérdés
Altalaban 16:15 re erek haza valamit eszek es utanna tanulnom kell hetig majd amilyan konyvet epp adnak most Vorosmarty.pl abbol kell olvasnom 40 oldalt
Kituno tanulo vagyok es a szuleim maximalistak a 4 es nem fer bele .
Nem gepezhetek telefonozhatok tevezhetek csak olvashatok itthon tanulhatok meg esetleg tarsas egyik testveremmel sem ilyen szigoruak csak velem nem ertem
Ja es atakaritas vacsi utan en mosogatok
Nekem kell termeszetesen porszivozni porttorolni !
Ha tragarul beszelek akar csak a h betus tiltott szot is kimondom tobbet kell olvasnom az alltaluk kivalasztott konyvbol
13 eves vagyok
20:30 kor mar aludnom kell
2016. nov. 30. 22:33
11/11 anonim válasza:
Nekem is ez volt, en elmentem egy jó gimibe kollegiumba... :) mar csak egy ev lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!