Mióta adnak karácsonykor ajándékot az emberek?
Figyelt kérdés
miért?2020. dec. 22. 08:57
1/2 anonim válasza:
Amióta létezik a képmutatás.
December 23-án még a másik embert elásnák a föld alá ha lehetne, 24-én meg ajándékoznak meg nagy mosollyal bele vágnak a rántott halba.
Ezért nem tartok karácsonyt, mert a képmutatás ünnepe, a legtöbb ember azt sem tudja mit jelent a karácsony vagy Krisztus szellemisége.
Krisztus nem azt várja el hogy jót csináljunk a másiknak, hanem hogy rosszat NE csináljunk. Ezért is baromság az ajándékozás.
Amúgy szerintem nem régtől van ez, 100 évvel ezelőtt szerintem nem erről szólt az ünnep.
2/2 anonim válasza:
Hát, ki tudja...
Az biztos, hogy 100 éve nálunk még csak a gyerekeket ajándékozták a szülők. A szegényeket ennivalóval, a gazdagokat játékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!