Mit gondoltok arról, hogy manapság az emberek tisztálkodószereket ajándékoznak karácsonyra?
Attól függ hogy mit. Ha pl. kapsz egy közönsége szappant az lehet, hogí célzás, hog gyakrabban kéne mosakodnod.
De ha pl. dezodort kapsz (sziszegős szappan), az meg jelentheti azt, hogy túl sokat foglalod el a fürdőszobát.
Ha fogkrémet kapsz: büdös a szád.
Egyértelmű, nem?
Szerintem is abszolút közömbös ajándék. Én is kaptam ilyet, és nem vettem sértésnek, pedig nem is közeli rokontól kaptam :)
Amúgy nem ismer, és fogalma sem volt, mit hozzon (vidékről jöttek fel). Nem ismeri az ízlésemet, nem látta még a lakásomat... szerintem ezzel nem lőtt mellé. De hát ahány ember, annyiféle elgondolás...
Én azt glom, hogy azért adnak egyesek pl. tusfürdőt, dezodort (általában vmi totál ismeretlen márkát) ajándékba, mert nem ismernek, nem tudják, mi az amit szeretek, mire vágyom. Emellett kicsi az ajándékra szánt költségvetés, és nem akarnak beégni előttem, hogy még arra sem képesek, hogy összekaparjanak nekem vmit karácsonyra.
Hozzáteszem... számomra a karácsony nem az ajándékozásról szól, hanem Krisztus születéséről és a Szentcsalád ünnepéről, tehát nem foglalkozok vele. (Pláne, amióta faterom is mindig olyan dolgokat, gagyiságokat sóz rám, amit használni nem tudok, vagy amire sosem vágytam. Az első értelmes karácsonyi ajándékot felnőttkorom betöltése óta magam vettem meg. Ő uis nem, vagy csak ritkán törődik azzal, hogy mit szeretnék én. Azt hiszi, azt szeretnem, amit ő megvesz nekem, márpedig ez nagyon nem így van... :T ...Ritkán kapok tőle vmi jó holmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!