Baranyi kálmanné kérdése:
Miért gondoljátok hogy minden cigány egy forma?
Figyelt kérdés
EGYIK SE DOLGOZIK?
MINDEGYIK LOPÁSBÓL ÉL?
2010. aug. 3. 19:57
11/14 anonim válasza:
Én nem gondolom. Csak a 99%-ról. Na jó, legyen 98%, biztos nem csak nekem vannak normális roma munkatársaim.
12/14 anonim válasza:
Nem gondolom."Csak " a 90%-ék nem tud viselkedni.....
13/14 anonim válasza:
Örülök, hogy normálisan válaszok érkeztek. Én sem gondolom (szerencsére eddig csak normális, nagyon szerethető cigányembereket ismertem meg, ha utcán látok valami rossz fazont, azt eleve elkerülöm, legyen cigány vagy magyar) de sajnos szerintem a legtöbb ember igen.
Mindig mindenhol van kivétel, de sajnos a legtöbben a nagyja alapján ítélnek.
Amúgy egyik kérdező: elég nehéz úgy rendesen iskolába járni meg dolgozni, ha nem látnak ott szívesen. Ha meg mégis van egy (vagy több) cigánygyerek az osztályban, akkor meg az a baj. Ha nem tanulnak, az a baj. Szerinted könnyű helyzetben vannak?
14/14 anonim válasza:
A cigany latszik kint van a kirakatban tehat barmit csinal megjegyezheto es ha valaki ugy eli a mindennapjait, hogy ilyen dolgokra fokuszal akkor sok ilyen dolgot fog latni es megjegyezni ez olyan mint a piros auot effektus ha elkezdunk azon morfondirozni mennyi piros auto jar az utakon hirtelen nagyon sokat fogunk belole latni, a tobbi meg szegnysegi kerdes a vilag mindenorszagaban vannak bunzokok es legtobbszor azok mind a lathato kisebbsegiek kozul kerulnek ki pl USA feketek, Francia arabok, feketek, ciganyok es lehetne estig sorolni. Az emberi butasaghoz tartozik a megkulonboztetes ha valakit utalnak valahol legyen az iskola vagy munkahely azzal ereztetni si fogjak ha nem is akarjak, es azert ugy elvarni ciganyoktol, hogy ugy jarjanak kozossegbe hogy folyton ciganyozast hallanak hat nem eppen korrekt megoldas. Ezen a teruleten a ciganyoknak es a magyaroknak is sokat kellene valtozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!