A külföldiek csak udvariasságból mondják, hogy Magyarország így-úgy?
Figyelt kérdés
Jönnek ide az előadók, forma-1 versenyzők. És mondják, hogy M.o ilyen fontos nekik, meg olyan kedves így szeretik, úgy. Ezeket csak udvariasságból mondják? Gondolom minden országnak ezt mondják, mert nem mondanák, hogy Igen, Magyarország átlagos. Szóval ez csak rizsa?2010. aug. 2. 20:56
11/19 anonim válasza:
Linkeljetek már erről a Patiszonról, mit mondott rólunk pontosan. Nincs kedvem keresgélni órákig. Köszönöm.
12/19 anonim válasza:
Ezen miért kell annyira megbotránkozni?
Én nagyon szeretem Magyarországot, de ha neki nem tetszik, akkor miért kell őt lehurrogni?
Nektek minden tetszett eddig a Földön, ahol jártatok?
13/19 anonim válasza:
Nem tetszett minden, de nem háborodtam fel, hogy nem ismernek fel :D
Attól mert még szerepelt egy sz1r tinilányoknak szóló filmben mért kéne mindenkinek megismerni? Amúgy is csak egy b1zi :D
14/19 anonim válasza:
ezt már egy másik erről szóló kérdésbe is leírtam, de nyilván ez senkit sem érdekel, csak hogy lehessen őt is fikázni, nem figyelünk arra, amit valójában mond. elég rondán kiforgatták a szavait, ez a magyar média, undorító. mindezt úgy mondom, hogy ez a fickó sosem volt nekem szimpatikus, kiráz tőle a hideg.
15/19 anonim válasza:
Na ez itt a lényeg! Ha valaki nem ajnározza egyenesen az országot, akkor az már szar szemét, és egyértelműen negatív töltettel közvetítik tovább. Abban a cikkben, amit én olvastam, azt írták, hogy Pattinson szerint a magyarok túl sokat képzelnek magukról, és Bp. olyan mint egy gettó. Hogy valójában mit mondott nem tudom, de joga van véleményt formálni bárkinek, akár negatív akár pozitív az eredmény...
16/19 anonim válasza:
Jarno Trulli is nyilatkozott...tök aranyos volt :)
Valami olyasmit mondott,hogy nem nagyon szereti Mo.-t mert soha nincs szerencséje a futamokon és mindig kiesik,vagy valami történik vele és ezért nincsenek olyan jó emlékei....
:)
17/19 anonim válasza:
Sebaj barátim, majd mi is így nyilazgotunk nékik! :D
19/19 Kokas Lajos válasza:
Ez a patiszon, tényleg egy nyálhalmaz, de ettől függetlenül én is azt tapasztaltam, hogy Mo.-n kicsit tényleg más a hangulata és a mentalitása az embereknek. Ja és legyünk őszinték, ez nem pozitív ránk nézva. Nem szeretnék álltalánosítani, de részemről ez egy szomorú és megdöbbentő tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!