Miért fontos neked Magyarország?
Ingyen kitaníttat, ja. Még jó, mert ugyebár nem vagyok kereső személy, de nekem kell fizetni az albérletet, a havi bérletet, az isten f@szát is, és még az ösztöndíjat is megvonják, hogy a romák kapják meg. Azt a pénzt, ami nekem járna, mert reggel 8-tól este 8-id bent ülök az egyetemen, a maradék kis időmben meg próbálok elviselhető átlagot produkálni.
Éljen Magyarország!
Elhúzom a csíkot, mielőtt még a fizetésemet is valaki olyan fogja megkapni, aki az ország másik végében a nyálát csorgatja.
Nekem nem jelent különösebben semmit..
Nyílván szeretem, meg minden, de ha ukránnak, vagy németnek születtem volna, akkor meg azt szeretném..
16/F
Fontos, mert ez a hazám. Itt vannak a "gyökereim". Bár van diplomám, nem keresek sokat, mégis szeretek itt élni, a nehézségek ellenére.
Nem tudom elképzelni az életemet külföldön. Kirándulni, nyaralni az más, de kinn élni, az nem az én világom. Bár az is igaz, hogy én már 38 vagyok, ellenben az előttem szólókkal, akik a válaszaikból nézve, nagyon fiatalok.
Talán az évek, meg a tapasztalat mondatja, de a szeretteim közelsége fontosabb, mint az anyagiak. Probléma meg van máshol is, nem csak itthon.
Fogalmam sincs. Talán nem is fontos, csak ide születtem, itt élek.
Tudnám szeretni, mert szép, de jelenleg a rendszer és a férgek ocsmány burka elfedi ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!