Miért utáltok miket romákat?
Mert ha azért hogy szurkálnak , lopnak , csalnak
szerintem ugyan ezt a magyarok is megteszik...
szerintem semmivel nem vagytok külömbek nállunk!
De várom a véleményeteket.
Helyesen így kellett volna magyarul feltenni a kérdést (vagy tedd fel egy cigányoldalon cigányul ha úgy jobban tudsz...):
Miért utáltok miket romákat? - nem miket, hanem minket
Mert ha azért hogy szurkálnak , lopnak , csalnak
szerintem ugyan ezt a magyarok is megteszik... mert után vessző; hogy előtt vessző, cím miatt "minket" nem "ők" csalnak stb., hanem "mi" csalunk stb. mivel az író ugyanabba a halmazba sorolta magát előzőleg a címben, szerintem elé minek sortörés...
szerintem semmivel nem vagytok külömbek nállunk! - Mondatot nagybetűvel kezdjük, nem külömbek, hanem különbek...
megteszik... - Új mondat, nagybetű, ugyanezt egybeírjuk...
Szerintem semmivel nem vagytok különbek nállunk! - mondta elején nagy betű megint, nem külömbek, hanem különbek...
Helyesírásban máris különbek vagyunk... :-)
Igen, azt el kéne dönteni, hogy akartok-e integrálódni, mert ha igen, akkor tegyétek, tanuljatok, dolgozzatok.
Ha nem, akkor őrizgessétek a szokásaitokat, a kultúrátokat, éljetek úgy, ahogy akartok, de saját államban, saját költségen.
Mert nálatok a 90%-ék nem tud viselkedni......Az ilyen életmódot nem lehet tolerálni....Igen a magyarok is bűnöznek,de nem annyit ,mint a cigányok.
A cigányok semelyik országban sincsenek beilleszkedve,tőlünk gazdagabb és felvilágosultabb országokban sem,ott is utálják őket.Például a finneket igazán nem lehet rasszista és csóró népnek nevezni,mégis utálják a cigányokat....ok nélkül?!
Szögi Lajost állat módjára gyilkolták meg Olaszliszkán,ÁRTATLANUL!,a saját lányai előtt,200 cigány volt a helyszínen aki végignézte és senki nem avatkozott közbe vagy hívta a rendőrséget!Marián Cozmát ,ÁRTATLANUL,ölték meg,25 ember egy ellen,bátor tett volt....
Nem mondom van egy 10%-ék rendes réteg,de a 90%-ék meg nem az.....
Már volt egy ilyen kérdés. Sok választ írtak rá, böngészd át.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Kedves Kérdező!
Én magyar vagyok, de vannak cigány barátaim, tehát rasszistának semmi esetre sem lehet engem nevezni.
A barátaim is megmondják a saját fajtájukról a véleményüket, és megmondják, hogy teljesen jogosan ítélik el a saját fajtájukat.
Írtad, hogy a magyarok is csinálnak olyat, mint a cigányok. Ez így van, pl. a mi utcánkban van egy magyar család, akik koszosak, lusták dolgozni, és a gyerekek lopnak (pl. tőlünk is).
Na de könyörgöm. Azt a szót nem hallottad még, hogy ARÁNY ? A mi utcánk áll kb 30 házból, mind magyar, és ebből a 3 magyar családból 1 van aki nem él normálisan, lop stb.
Ezzel szemben a cigánysoron 30 roma családból 3-4 család van, aki TISZTESSÉGES, a többi nem dolgozik, hangoskodnak a buszon stb stb.
A borsodi cigányvajda kerek perec megmondta, hogy amikor 12 bűnesetből 11-et cigányok követnek el, azt minek nevezzük? arab-bűnözésnek?
Szóval a tisztességes romákkal semmi bajom. Az egyik roma barátom pl. egy isten hátamögötti kis faluból származik, de nem meresztette otthon a fszát, hogy jaj nincs munkalehetőség stb., hanem utazott naponta több órát, de akkor is eljárt valami gyárba dolgozni.
Az a baj, hogy a legtöbben nem is akarnak.... egyszerűbb otthon ülni, felvenni a szociális segélyt, családi pótlékot, szocpolt, ilyen segélyt olyat támogatást, emellett iskolában ingyen ebéd, ingyen tankönyv, illetve egy "hátrányos helyzetű" szülő azért kap havi 10 ezret, amiért járatja a gyerekét óvodába. (nálunk legalábbis)
Hát bolondok lennének a cigányok dolgozni. Ha az otthonüléssel 2-szer többet keresnek, mint egy minden nap dolgozó ember. Csak azt nem értem, akkor miért mondják rájuk, hogy "hátrányos helyzetű"?
Ja, és még egy mondat... nincs lehetőség tanulni? Egy "hátrányos helyzetű" ha szeretne egyetemen tanulni, nem is tudom mennyi többletpontot kap, illetve tandíjat nem kell neki fizetni. És nincs lehetőségük szegény, elnyomott romáknak tanulni?
A választ megtalálod a Hős utcában, Budapesten.
Egyébként meg utálom, hogy a 10 évesek is olyan tetű módon néznek az emberre, hogy kinyílik a bicska a zsebemben.
Nem vagyok rasszista, a cselekedetei nem a származása szerint itélek.
Gyűlölet jó eszköz arra hogy összefogja az embereket. Tény hogy vannak problémák a kultúrális különbségek miatt, noná hogy kapva kapnak rajta.
Nehogy azt hidd hogy az átlag mezei nácik ismerik a roma kultúrát. A legtöbb csak ugatja a betanult dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!