Pasiktól kérdezem. Ti mit utáltok nagyon egy csajban?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a pasik mit nem bírnak egy csajban célzok itt belső, vagy akár külső tulajdonságokra.2011. júl. 20. 21:05
1/9 anonim válasza:
Amit most csinál a b.nőm... ha nevezhetem még annak.
2/9 anonim válasza:
és kedves előző, mit csinál a barátnőd? nem vagyunk ám gondolatolvasók...
4/9 anonim válasza:
nekem is írd le!!!! mit csinál a bnőd.
5/9 anonim válasza:
belső:kényeskedik ,hisztizik,pletykálkodik
külső:igénytelen,rosszul öltözködik,dagadt,nem szeret semmit csinálni csak ülni és kocsival vitetni magát
Nagyjából ez az ami engem irritál a legjobban:))
6/9 anonim válasza:
21:18 küldj privátot, és akkor, mert én nem tudok neked.
7/9 anonim válasza:
nekem iiiis, mit csinál a barátnőd?
8/9 csehótoszó válasza:
belső:ha beképzelt,drámairálynő,és más pasik után nyáladzik
külső:hogy ha úgy öltözik,mint egy kondás xD
9/9 anonim válasza:
Külső:igénytelenség,büdös száj,dohányzás,korának nem megfelelő öltözködés-nem a fiatalos öltözködéssel van a baj,csak egy érett nő ne akarjon 16 éves stílust felvenni.
belső:állandó kritizálás,okoskodás,fölényesen hangoztatja a szaktudását a férfi nemről,holott még a sajátját sem ismeri eléggé.eltúlzott elvárások.kb.ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!