Miért védik a romákat ennyire és mit lehet ellenük tenni?
ennek szerintem két oka lehet
1. mivel mélyszegénységben élnek ezért inkább ösztönlények, ezáltal könnyen manipulálhatóak--->hatalmas szavazóbázis
2.liberalizmus
Ha önkormányzati bérlakásban élnek, akkor fizetniük kell az önkormányzatnak, különben - ha ingyen adták oda nekik -, akkor az törvénybe ütköző. Nem tudom pontosan megnevezni, hogy hívják, de szerintem utána lehetne nézni neten. Az biztos, hogy ingyen nem adhatják nekik oda.
És onnantól kezdve itt meg lehetne bolygatni a dolgot, mert azzal, hogy ingyen laknak benne, az önkormányzat vagyoni kárt okoz, tehát fel lehet jelenteni.
Lehet még szólni gyermekvédelmiseknek, állatvédőknek, mindenkit rájuk küldeni, aki illetékes olyan problémában, amit Ti észleltek. Ha valaki nem teszi a dolgát, nem jár ez az ügyben, akkor felettes szervhez fordulni (kivétel állatvédők, ők általában alapítványi keretekben működnek).
Lényegében a törvények betartatásával meg lehet fékezni az ilyen cigány családokat. Van erre működő példa. Csak ott a polgármester feljelentette régebben, aki nem tette a dolgát: ha a rendőr nem intézkedett, akkor a felettesénél, ha ő sem, akkor még tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!