Csak elneveztek minket magyaroknak?
Igazából nem tudom, hogy ez a kérdés hová tartozik ezért raktam ide (bocsánat ha nem jó helyen van).
Az érdekelne, hogy ugye a magyar nép ázsiából vándorolt át közép-európába szóval mondhatjuk azt, hogy félig ázsiaiak vagyunk...aztán jött a római birodalom, ebben az időszakban elég sok római jött közép-európába magyarország egy része ekkor pannónia volt és keveredett a két nép szóval már van bennünk olasz vér is de aztán jött a török megszállás amelyben elnéptelenedett az ország azon része amit megszálltak a törökök, ezt benépesítették a törökök és ezalatt szintén keveredhettek a magyarokkal akik ázsiaiak voltaképpen...most akkor mi nevezhetjük eggyáltalán magyaroknak magunkat..tudom persze azok vagyunk de a történelem során annyi néppel keveredtünk...van bennünk ázsiai, ókori római és török vér is ??
Bejöttek a magyarok, és AZTÁN jött a Római Birodalom? Ez komoly?
Egyébként meg nevezhetjük, igen.
Vegyük sorrendben:
1: Tatárjárás, az ország lakosságának nagyrésze meghalt, elhurcolták stb.
2:Török hódoltság kora:Haltak is, meg vittek is el embert.Emellett 150 évig itt voltak, tehát valszeg történt természetes keveredés is.
3.Habsburg kor:Német ajkó illetve más külföldi lakosság betelepítése.
Ezeket nézve azt hiszem kijelenthető, hogy elég sok idegen vér folyik az ereinkben.
WTF?
Kérdező!
Te most tényleg ilyen h*lye vagy?
Nem azért, hogy most téged b@sztassalak, de ez komoly?
Olasz vér?
Római birodalom?
Te miről beszélsz? Kicsit kevesebb pirula, és akkor összeszedheted a gondolataidat. Először ülj le a gép elé, gondold ki mi is a probléma, és írj.
De akkor a válasz:
Mondhatjuk, hogy teljesen ázsiaiak vagyunk.
Római Birodalom? 476-ban nekik vége volt. Honfoglalás 895-896-ig, ülj le fiam, egyes. Miért lenne bennünk olasz vér? Csak mert Pannónia a Római Birodalom provinciája volt?
Igazad van. De a Római Birodalom miért lenne olasz? Ja, mert 1300 évvel később egy Olaszország nevű állam megalakult? Tiszta sor. Amúgy meg a Római Birodalom lakói latinok, kelták és germánok voltak. Azokkal keveredhetettek az itteniek, akik mindenek voltak, csak magyarok nem.
Jöttek ugye a hunok is. Ezek itt alkottak egy birodalmat. Aztán végük lett. Aztán jött az Avar Kaganátus. Nekik is végük lett. Bolgárok, németek és szlávok is jöttek volna, de jöttek a magyarok, és keveredtünk az avarokkal (már ha nem voltunk velük alapból rokonok), a szlávokkal, a németekkel. Aztán a horvátokkal. Majd jött a tatárjárás, de az nem nagyon hagyott nyomot, mert 1 év alatt lezajlott, ellenben a törökökkel, akik elég sokáig itt voltak. Lettünk törökösek is, de jöttek a felszabadító osztrákok, így még németebbek lettünk.
De akkor szerinted minek kellene hívni magunkat? Osztrök-nek? Mert nagyon más lehetőség nem lenne. Van bennünk más vér is igen, de alapvetően MAGYARok vagyunk, és a magyarok szerintem nem olyanok, mint a törökök, eltérnek a németektől és közük sincs a finnekhez (kiv. nyelv).
Szóval szerintem a magyarok formálódtak, de a többi nép nem? És te most mit tudsz tenni a 21. században?
Most te szinte ugyan azt rtad le amit én -.-'
A honfoglalás tudtommal nem 1 évig tartott de ha te ilyen okos vagy akkor gratula hozzá...és szerintem van abban valami amit leírtam...mert ez a nemzet nem ide született és kb. 10 nép átment rajtunk..nekem nem azzal van a bajom, hogy minket magyaroknak hívnak..csak kíváncsi voltam, hogy más is gondolkozott-e már ezen...a többiek tudtak értelmes választ adni, de úgy látom van akinek nehezére esik, hogy a másikkal normális hangnemben társalogjon. Szánalmasak az ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!