Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi értelme ragaszkodnom az...

Mi értelme ragaszkodnom az elveimhez, ha lóf_szt sem érek velük?

Figyelt kérdés

Elnézést a trágár megfogalmazásért, de a lényeget így tudom kifejezni.

18 éves srác vagyok. Kemény elveim vannak, nem cigizek, nem bandázok, nem iszom le magam. Ha választhatnék sem veszíteném el korán a szüzességemet. Ennek ellenére ettől nem kell félnem, mert a csajok rám se néznek. Úgy látszik, senkit nem hat meg az, hogy normálisan gondolkodok, mindenkinek a sekélyes barmok jönnek be. A szüleim állandóan azzal jönnek, hogy ez később megtérül... mikor később b_meg? 30 évesen? Majd akkor örüljek, hogy lesz valakim? Semmi értelme ragaszkodni a helyes dolgokhoz, nincs ott senki, aki megsimogassa a fejemet, hogy jól csinálom, nem tudok barátokat szerezni ezzel, mert a züllősökből van több, és csajozni sem lehet vele. Azok, akik sekélyeset akarnak, azoknak nem kellek, az igényesebbek meg még válogatósabbak.

2010. júl. 16. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező,én se mennék oda egy dagadt csúnya csajhoz!Ne add le az igényszinted,én se teszem!
2010. júl. 17. 11:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs elég önbizalmad, s hamar feladod. Biztosan találsz magadhoz való komoly kislányt.Inkább maradj ilyen természetű, mint általában a "mai" fiatalok.
2010. júl. 18. 18:18
 23/27 anonim ***** válasza:

Érdekes vagy, kérdező. Plusz még nagyon fiatal, befolyásolható.

Milyen elvek? Ugyanolyan rondán fejezed ki magad ("búvalb....tt") mint azok, akiket leszólsz.

Ha valóban az értékeid lennének a probléma tárgya: azokhoz általában jár egy olyan lelkület is, s egy mindig kérdező, bizonytalan magabiztosság. (Igen, ez egy oximoron.)

Nálad ezt nem vettem észre.

Csak sajnáltatod magad, és itt keresel igazolást az önbizalomhiányodra.

Azért is tartom furcsának a helyzetet, mert nem arról panaszkodsz, hogy nem találod meg a lelkitárs lányt, hanem hogy semmilyet, és külső(!) igényeket támasztasz. Csajozni akarsz, élni akarsz... Ugyanazok az "alantas" dolgok, mint ami legtöbbünket vezérel, de amiért ebben sikertelen vagy, az nem az elveid miatt van. Mert ha amiatt lenne, nem panaszkodnál, hiszen mi a veszteség azon, ha valaki még csak meg sem közelítette a lelki igényeinket? Semmi. Az a veszteség, ha kifogsz egy ilyet, és mégis elveszíted.

Ne keverd össze a fogalmakat és okokat magadban (elvek, sikertelenség,önbizalomhiány.) Rengeteg ember van, akinek vannak lelki igényei, elvei, csak meg kell találni őket. Depresszióval és önsajnálattal nem lehet őket sem.

Ha problémád van a külsőddel, akkor tegyél érte, hogy jobban érezd magad. Menj sportolni, súlyzózz egy kicsit.

A depresszív kisugárzásod is meg tudod változtatni. MErt az bizony nagyon érződik, és ez a fő baj, nem az, hogy másmilyen vagy.

Másmilyennek lenni sosem egyszerű, de sokkal szebb, mint szimpla tuskóként élni...

2010. júl. 19. 00:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Ne másokért legyenek elveid, hanem magadért. Ha igazán hiszel abban, hogy ez a helyes, akkor nem fog érdekelni, hogy nem jönnek a csajok tömkelegével, nem? Az ember elvei nem arról szólnak, hogy másnak bejöjj, és nem is arról, hogy legyen "értelme", főleg nem akkor, ha az értelem szó itt pár csaj megdöngetésére irányul. Az elveid magadnak szólnak, hogy tudd mi helyes, és mi nem. Vagy csak én öregszem?
2010. júl. 19. 02:48
 25/27 A kérdező kommentje:

"Ha valóban az értékeid lennének a probléma tárgya: azokhoz általában jár egy olyan lelkület is, s egy mindig kérdező, bizonytalan magabiztosság. (Igen, ez egy oximoron.)

Nálad ezt nem vettem észre. "

Az, hogy nem veszed észre, az azért van, mert nem ismersz. Van bennem ilyen, hidd el nekem.

Egyetlen bajom az, hogy "tökéletességre" törekszem. Azt értsd meg, hogy a belső mellett nekem a külső is fontos: szép lányt szeretnék. És azért engedtem meg ilyen hangnemet magamnak, mert nem értem, hogy valaki, aki olyan érzékeny, mint én, miért nem vívja ki a lányok szimpátiáját.

2010. júl. 19. 09:57
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni,de a lányoknak nem érnek semmit az elveid,belső értékeid.A lányoknak az kell,hogy minél nagyobb péniszméreted legyen,minimum címlappasi legyél,jó humorod legyen,legyél laza,bulizós,piálós,legyenek jó anyagi körülményeid! Ez van sajnos...

Hiába nem vallják be ezeket a lányok,a tapasztalatok mégis azt mutatják,hogy ez így van...

2010. júl. 19. 10:59
 27/27 anonim ***** válasza:

07-19 00:51 vagyok.

Kérdező, az egy feltevés volt, hogy talán nincs benned. Most is ugyanazt írom, "nem érzékelem benned", mert akkor megértetted volna, amit írtam korábban, és nem élből visszaírod ugyanazt a sablonos szöveget, amit eddig is láthattunk. Én ugyanebben a cipőben járok mint te, - csak idősebb vagyok nálad pár évvel, és átestem hasonlón, mint te - de az okokat nem az értékeimben láttam akkor sem, veled ellentétben...

Érzékeny vagy? Keresd meg az érzékeny lányokat, akik értékelik ezt. Akár az idősebbek közül. Ha nekik mégsem kellesz, akkor talán mégsem vagy olyan érett. Ami nem is baj, jó hogy nem. Tökéletességre törekszel? SOHA nem leszel az. Valakinek majd az leszel (és ő lesz a párod - akár többen is), de hogy azt képzeled, hogy ezzel lehet csajozni, az nonszensz, és beképzeltség. (Ahogy írtam korábban is...)

Ha tényleg becsajozni akarsz úgy, mint az átlag, akkor tedd azt, amit az előttem válaszoló(k) írt(ak). Annál jobb módszer nincs.

2010. júl. 28. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!