Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi értelme ragaszkodnom az...

Mi értelme ragaszkodnom az elveimhez, ha lóf_szt sem érek velük?

Figyelt kérdés

Elnézést a trágár megfogalmazásért, de a lényeget így tudom kifejezni.

18 éves srác vagyok. Kemény elveim vannak, nem cigizek, nem bandázok, nem iszom le magam. Ha választhatnék sem veszíteném el korán a szüzességemet. Ennek ellenére ettől nem kell félnem, mert a csajok rám se néznek. Úgy látszik, senkit nem hat meg az, hogy normálisan gondolkodok, mindenkinek a sekélyes barmok jönnek be. A szüleim állandóan azzal jönnek, hogy ez később megtérül... mikor később b_meg? 30 évesen? Majd akkor örüljek, hogy lesz valakim? Semmi értelme ragaszkodni a helyes dolgokhoz, nincs ott senki, aki megsimogassa a fejemet, hogy jól csinálom, nem tudok barátokat szerezni ezzel, mert a züllősökből van több, és csajozni sem lehet vele. Azok, akik sekélyeset akarnak, azoknak nem kellek, az igényesebbek meg még válogatósabbak.

2010. júl. 16. 21:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
48%
Mintha magamat olvasnám 5-6 éve :) Majd megszokod.
2010. júl. 16. 21:24
 2/27 anonim ***** válasza:
38%

Így van, örülök hogy te is rájöttél.

Mondhatok valamit? Tudod én részben cigány vagyok. Hiába viselkedek úgy mint te az emberek szemében csak egy "büdös cigány" leszek mindig. Szóval semmi értelme nincs.

Most nem azt mondom hogy hirtelen kezdj el drogozni, vagy ilyesmi. Csináld azt amihez kedved van! És ne az érdekeljen hogy a társadalom mit vár el tőled!

2010. júl. 16. 21:24
 3/27 A kérdező kommentje:

"Mintha magamat olvasnám 5-6 éve :) Majd megszokod."

Kösz...

Utolsó: sajnálom, hogy így állnak hozzád, sajnos túl sok rossz példát látunk a cigányoktól:( Ma is láttam, egy kisebb családi perpatvart, amikor egy cigány felkapott egy követ a HÉV sínjei mellől és hozzávágta egy másikhoz, és üvöltöztek egymással az utcán... egy másik alkalommal engem akartak megrabolni... én hiszek neked, de sajnos túl sok rossz példa van, ami az egész cigányságot nagyon rossz színben tünteti fel.

2010. júl. 16. 21:32
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha így nem tudsz boldog lenni, máshogy sem lehet őszínte a boldogságod.

Valóban sz*rd le, hogy ki mit gondol, de önmagadat fel ne add.

Értékes vagy az olvasottak alapján az a nő aki ezt nem ismeri fel, az sosem lehet elég jó hozzád...nehogy eldobd az értéked olyanért ami nem lesz jó.

Csak most érzed úgy...aki valóban belül vagy mindig az maradsz ha ki is fordulnál magadból...az sem Te vagy.

Minden jót

2010. júl. 16. 21:35
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 éves vagyok, de lány. Velem is hasonló a helyzet, de én hála az égnek azért találtam magam mellé valakit, akinek ugyanilyen felfogása van mint nekem :) viszont barátokat már nem igazán... csak a párom van nekem, mert ő is ilyen, mint a leírtak alapján te. Sajnos ebben a korban ez van, ez a menő, ha az ember ilyen undorítóan viselkedik és ez ellen nem tudunk mit tenni, mindig lesznek ilyenek és voltak is olyanok is, mint mi, akik nem kérnek belőle, csak sajnos mi kevesebben vagyunk és nehezebb a helyzetünk, a barátszerzés, barátnő/pasi, társaság stb...

Nekem volt egy ilyen kisebb csapatom, baráti társaságom még két éve, nagyon jól elvoltunk, habár mikor elmentünk "bandázni" akkor ők iszogattak, cigiztek meg stb, de jól elvoltunk és rám mindig gondoltak külön, arra, hogy én nem iszok, ezért mindig vettek nekem is valamit, ami nem alkoholos, és a közelemben nem cigiztek és nagyon jól elvoltunk így is, viszont később megunták azt, hogy ilyen vagyok, és nem vagyok benne a "buliban" és sajnos már jó ideje nem is beszéltem velük, holott egy suliba jártunk, és ugyanígy a barátomat is kiközösítették, azért mert ő sem züllik velük.

Sajnos tényleg nem tehetünk semmit ezek a dolgok ellen, csak megpróbálhatunk barátokat, (te esetedben barátnőt) keresni és hátha találunk még egy olyat, mint mi, és akkor már jobb lesz és nem fognak érdekelni annyira a többiek.

És ne add fel az elveidet, jobb ember vagy, mint ők!

2010. júl. 16. 21:44
 6/27 anonim ***** válasza:
81%

Nekem már van jó néhány olyan iskola és osztálytársam is, aki fiatalon azért halt meg, mert "élni akart"!

Bölcsen állj az élethez és tanulj a mások kárán!!!

2010. júl. 16. 21:45
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha kevesebb barátod van, akiben megbízol, mint 100, de abból 95 hazudna, átverne, kihasználna! Az ember majdnem csakis magára számíthat!
2010. júl. 16. 21:47
 8/27 A kérdező kommentje:

Hát lányként azért gondolom könnyebb. Úgy értem, lány mindig hamarabb tud felszedni valakit, hiszen nem kell kezdeményeznie, elég ha jelen van, egy idő után úgyis odamennek hozzá. Ergo nagyobb az esélyed, hogy jót találsz a sokból. Én a remek elveim mellé nem vagyok egy Adonisz, csak egy kis vakarcs.

Az utolsónak: hát nem tudom, mi a jobb: ha valaki azért hal meg, mert "élni akar" (gondolom a túlzott züllésre gondoltál) vagy -esetemben- azért, mert már túlságosan elcsüggedt, depressziós, hogy egyedül maradt az elveivel. Ilyen szempontból tökmindegy, hiszen mindkét esetben halál a vége.

2010. júl. 16. 21:49
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
En is ugyanigy voltam, es azt tudom mondani, hogy abszolut megterult! Vannak normalis emberek, csak meg kell oket talalni. Olyan helyre kell menni, ahol van beloluk pl. interneten olyan oldal, konyvtar, klub, suli, munkahely. Ne rontsd el magad mas kedveert. Lesz, aki majd azert szeret, ami vagy es ertekelni fog. Kit erdekel, hogy hogy viselkedik mas? Ne sullyedj le az o szintjukre, mert akkor semmivel sem leszel kulonb.
2010. júl. 16. 22:01
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Es az elet engem igazolt. A fasorban sincsenek azoknak a "baratai", akik csak a buliban, ivasban voltak haverok, tarsak. Ne edd magad, hanem tegyel erte, hogy olyan helyen keress tarsat, ami arra erdemes. Egyertelmu, hogy nem diszkoban fogsz talalkozni az igazival.
2010. júl. 16. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!