Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi értelme ragaszkodnom az...

Mi értelme ragaszkodnom az elveimhez, ha lóf_szt sem érek velük?

Figyelt kérdés

Elnézést a trágár megfogalmazásért, de a lényeget így tudom kifejezni.

18 éves srác vagyok. Kemény elveim vannak, nem cigizek, nem bandázok, nem iszom le magam. Ha választhatnék sem veszíteném el korán a szüzességemet. Ennek ellenére ettől nem kell félnem, mert a csajok rám se néznek. Úgy látszik, senkit nem hat meg az, hogy normálisan gondolkodok, mindenkinek a sekélyes barmok jönnek be. A szüleim állandóan azzal jönnek, hogy ez később megtérül... mikor később b_meg? 30 évesen? Majd akkor örüljek, hogy lesz valakim? Semmi értelme ragaszkodni a helyes dolgokhoz, nincs ott senki, aki megsimogassa a fejemet, hogy jól csinálom, nem tudok barátokat szerezni ezzel, mert a züllősökből van több, és csajozni sem lehet vele. Azok, akik sekélyeset akarnak, azoknak nem kellek, az igényesebbek meg még válogatósabbak.

2010. júl. 16. 21:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt megcáfolnám, hogy egy lánynak mindig könnyebb, mert nem így van.

Oké, hogy sokan odajöttek hozzám meg minden, de mindegyiknek más volt a szándéka, nem egy normális kapcsolat.

Arra hajtottak csak, hogy eggyel több csajt döntsenek ágyba és folyton ezek a parasztok találtak meg, nem győztem menekülni és hidd el ez sem kellemes!

Sőt az első barátomnál is ez volt. Azt hittem egy tök rendes gyereket találtam végre, közben meg csak viszketett neki és folyton csalt, mert nem tudott ágyba vinni egyből és én erről nem tudtam, meg arról sem, hogy folyton ivott, haverjaival részegedett, közben meg beleszerettem és végül dobott, kellemes volt....

Szóval hidd el, nem könnyebb lányként sem normálisat kifogni!

2010. júl. 16. 22:04
 12/27 A kérdező kommentje:

Értem, s igazad van, de abból a szempontból mégis könnyebbnek tartom, hogy lányként legalább megvan annak az "érzete", hogy odajön valaki hozzád és érdeklődik.

Az előtted levőnek: könyörgöm, 18 évesen nem az igazit akarom megtalálni, hanem csajozni akarok végre.

2010. júl. 16. 22:20
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Érdeklődik.. És mi után, lyuk után? Én abból nem kérek, az ilyen fazonokat főbe lőném, hozzám ne jöjjenek.

Amúgy ha csajozni akarsz, akkor szedd össze a bátorságod és szólítsd meg azt, aki tetszik, elvégre mi a legrosszabb, ami történhet, az, hogy elküld és talán másnap már nem is emlékszik rád, ennyi Addig, amíg nincsenek érzelmek, nem kötődsz az illetőhöz, nem vagy belé szerelmes, addig nem kell mitől tartanod, mert közel se lesz annyira rossz, sőt. Lazán kell venni a csajozást, engedd el magad, legyél vicces és nyitott és hidd el ez általában sikerhez szokott vezetni és nem kell adonisznak lenned.

2010. júl. 16. 22:25
 14/27 anonim ***** válasza:
lehet normális emberekkel is barátkozni,de én azt mondom,hogy elősször ne barátnőt keress,hanem egy normális társaságba kerülj be,és majd később az egyik lánnyal alakulhat valami,meg könnyebb is,mivel őis olyan,mint te,szóval ha most ragaszkodsz ahoz,hogy "én most akkoris csajozni fogok" akkor csak r*bancokat fogsz találni.
2010. júl. 16. 22:26
 15/27 anonim ***** válasza:
22.03 vagyok: akkor bocs, megsem hasonlitunk es csajozni diszkoban is lehet.
2010. júl. 16. 22:29
 16/27 anonim ***** válasza:
Amugy az is lehet, hogy rossz korokben keresel es olyan emberek tetszenek neked, akik nem neked valok es lehet, hogy nem latod meg masban az erteket. Pl. lehet, hogy te csak nagyon szep lanyokkal allsz szoba es lejjebb kellene ebbol adnod. Bar nem ismerlek, szal csak talalgatok, mert alt. ez szokott gond lenni...marmint hogy masmilyen ertekrendu emberekhez vonzodsz, mint akikhez kellene.
2010. júl. 16. 22:35
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

Távol álljon tőlem, hogy azt tanácsoljam: légy remete, de 18 évesen azért depresszióba esni, mert nem jön össze a felelőtlen csajozás (mert ha nem tartós kapcsolat miatt keresed ezt, akkor ez a helyzet), talán nem kéne!

Nincs neked más, jelenleg fontosabb elfoglaltságod, mint hogy a farkad után menj??? Ha nincs, akkor sajnállak!

Már ne is haragudj, de mert sokan (korántsem mindenki) ebben a korban ezt propagálja (de még többen csak szájhősök csupán!), azért neked nem kellene a világ minden kínját érezned ez miatt a sekélyes világnézet miatt.

"a valaki azért hal meg, mert "élni akar" (gondolom a túlzott züllésre gondoltál) vagy -esetemben- azért, mert már túlságosan elcsüggedt, depressziós, hogy egyedül maradt az elveivel."

Micsoda kifejezés, hogy "egyedül maradt az elveivel"! Ugyan nézz már szét a világban, úgy őszintén kérlek! Találsz értéket benne éppen eleget, ha nyitott szemmel jársz. És a nyakamat tenném rá (tudom, így "távolból" - Kiskunhalasról- könnyen beszélek, de akkor is), hogy te is megtalálnád a párod, ha komolyan keresnéd.

Az más kérdés, hogy ebben a korban még nem biztos, hogy ezzel kellene foglalkoznod "főműsoridőben", főleg nem csupán a felelőtlen flörtölés, vagy kalandozás kedvéért. Bocsi, de aki az érzelmekből sportot űz, az nem lesz boldog.

2010. júl. 16. 23:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
És én miért nem találkozom soha ilyen fiúval?..
2010. júl. 16. 23:44
 19/27 anonim ***** válasza:
63%
törj ki! egy barátod se lesz ha ülsz és sajnáltatod magad. így, hogy megkérdőjelezted a saját elveidet, elveszett azoknak minden értékük. szerintem sok mindent be lehet pótolni, de a kamasz éveket sajnos egyáltalán nem, vagyis én most nem tudnám elkezdeni azt, amit 13 éves koromban, nem a piálást, és nem is a csajozást (mert ezeket bármikor lehet), hanem a sportot, a barátokat, haverokat, azt a rengeteg helyet ahol megfordultam, vagy ahol dolgoztam, a fesztiválokat, a kismillió embert akit megismertem,. én ha mostantól ki sem mozdulnék a lakásból, akkor is napokat tudnék mesélni a fiaimnak, hogy miket csináltam kis suttyó 13-20 évesen. az élmények és a tettek számítanak, nem az elvek na erre akartam kilyukadni.
2010. júl. 17. 00:37
 20/27 A kérdező kommentje:

"lehet normális emberekkel is barátkozni,de én azt mondom,hogy elősször ne barátnőt keress,hanem egy normális társaságba kerülj be,és majd később az egyik lánnyal alakulhat valami,meg könnyebb is,mivel őis olyan,mint te,szóval ha most "

Na ez az, ami nem szokott megtörténni. Bárhova bekerülök, ott már kapok készen egy kialakult helyzetet, ahol már megvan, hogy ki hajt kire. Ha én ezt megsértem, akkor gondolom én vagyok a rosszfiú. Azt persze mindenki leszarja, hogy nekem titokban ki tetszik, és csodálkoznak azon, h miért vagyok olyan búvalb*szott sokszor. Más kimutathatja az érzelmeit csak én nem?? Annyi olyat láttam már, hogy balhé volt abból, hogy két embernek tetszett egy csaj, vagy fordítva... és olyankor mindig arra gondolok, hogy nekem is vállalnom kéne, hogy mit érzek, de ez így nem megy nekem. Tudjátok az a helyzet, hogy én egy kistermetű gyerek vagyok, 173 centi, 60 kiló, mindig mindenhol én voltam a legalacsonyabb, későn érő vagyok. Apukám mindig azt mondja, hogy én a koromhoz képest testileg 3 évvel vagyok lemaradva. De ez engem nem vigasztal. Most ha "verseny" van, értitek, hogy álljak ki egy csajért egy amolyan tipikus 18 éves ellen, aki izomkolosszus és két fejjel magasabb nálam? A vak is látja, hogy az vonzóbb... ehh. Ha jól néznék ki, talán lehetne szó versenyzésről, de így... senki nem vesz komolyan.

"Amugy az is lehet, hogy rossz korokben keresel es olyan emberek tetszenek neked, akik nem neked valok es lehet, hogy nem latod meg masban az erteket. Pl. lehet, hogy te csak nagyon szep lanyokkal allsz szoba es lejjebb kellene ebbol adnod. Bar nem ismerlek, szal csak talalgatok, mert alt. ez szokott gond lenni...marmint hogy masmilyen ertekrendu emberekhez vonzodsz, mint akikhez kellene."

Bocsika, de az igényeimet nem adom lejjebb. Lehet, hogy ilyenmódon csak álmokat kergetek, de a büszkeségem az utolsó, ami még megvan...

"Az más kérdés, hogy ebben a korban még nem biztos, hogy ezzel kellene foglalkoznod "főműsoridőben", főleg nem csupán a felelőtlen flörtölés, vagy kalandozás kedvéért. Bocsi, de aki az érzelmekből sportot űz, az nem lesz boldog."

Nem űzök sportot az érzelmekből, és nem a farkam után megyek. Tudnék neked mesélni az érzelmekről, miután már tiszta lelki beteg vagyok, kb. minden nap bőgök itthon, mert nem bírom ezt megoldani. Én ÉLNI akarok, ami nem félredugást jelent, hanem azt, hogy meg akarom ismerni a női nemet, ismerkedni akarok lányokkal, járni akarok lányokkal, nem a szex miatt, hanem, hogy önbizalmat adjon, hogy megismerjek sokféle lányt. Hogy legyek végre valaki.

"törj ki! egy barátod se lesz ha ülsz és sajnáltatod magad. így, hogy megkérdőjelezted a saját elveidet, elveszett azoknak minden értékük. szerintem sok mindent be lehet pótolni, de a kamasz éveket sajnos egyáltalán nem, vagyis én most nem tudnám elkezdeni azt, amit 13 éves koromban, nem a piálást, és nem is a csajozást (mert ezeket bármikor lehet), hanem a sportot, a barátokat, haverokat, azt a rengeteg helyet ahol megfordultam, vagy ahol dolgoztam, a fesztiválokat, a kismillió embert akit megismertem,. én ha mostantól ki sem mozdulnék a lakásból, akkor is napokat tudnék mesélni a fiaimnak, hogy miket csináltam kis suttyó 13-20 évesen. az élmények és a tettek számítanak, nem az elvek na erre akartam kilyukadni."

Tökéletesen megfogalmaztad a gondolataimat. Én ott tartok, hogy ha a mostani életemet kérdezné majd a valamikori unokám (ha lesz), akkor azt tudnám mondani neki: "Tudod én elb*sztam a gyerekkoromat az otthon üléssel..."

2010. júl. 17. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!