Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Ti szeretitek az alter....

Szabó Szabolcs 73 kérdése:

Ti szeretitek az alter. Zenekarokat? És nézitek ezt valambe mert.

Figyelt kérdés

Mert felébredtem tegnap és eszembe jutott, hogy:

Felkeltanap

Deszépsárga

Holazoknim

Nakapárja

Jajdeszeret

Lekéntéged

Bekerete

Zemaképed

És hozzá a szokásos dallam:

lalalala

lalalala

lalalala

lalalala

2018. márc. 15. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja, hát ez engem is bánt. :( Szoktam is gondolkozni rajta mit lehetne tenni ellene.
2018. márc. 16. 00:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Nincs olyan ami nagyon kiveri a biztosítékot, csak az zavar amelyiken annyira lárszik hogy csak épp leírta ami épp pillanatnyilag eszébe jutott. Aztán spontán feldarabolta sorokra aztán másokat utánozva elkántálta
2018. márc. 16. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondj olyan magyar számot aminek szerinted még jó szövege van! (Oké mondhatsz többet is ha van.)
2018. márc. 16. 00:15
 14/18 A kérdező kommentje:

bocs megszakadt

Szóval elkántálta ugyanarra a dallamra mintha zene lenne.

2018. márc. 16. 00:16
 15/18 A kérdező kommentje:

Sokféle zenét hallgattam az elmúlt 10-20 évből, de egyiket sem szeretném úgy felmagasztalni hogy kiemeljem a többi közül.

És az altert sem akarom ledegradálni, csak azt hiszem a fent említett sok utánzattal volt inkább bajom.

2018. márc. 16. 00:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt nem egészen értettem, az alternatív azért alternatív, mert... meglepő, de alternatív. :D Olyan széles a hatóköre, hogy nem lehet azt mondani, hogy szarazegész, van szörnyű zaj része, meg lélekhez szóló gyönyörű része, mint mondjuk a Black Metalnak.
2018. márc. 16. 01:43
 17/18 anonim ***** válasza:

<3

hallgass meg egy hiperkarma számot, még a kezdetekből. mondjuk a mitévőt, vagy a feketepétert.

értem amúgy, miről beszélsz, de az ilyen márgáret ájlendet, meg intim torna illegált, de még a mostani 30ipszilont is felrúgnám.

2018. márc. 18. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sem tudom mire gondolhatott a kérdező, mert ma már ezek sem annyira alter zenekarok. Biztos azért, mert nincs is hova lemenni. A gödröket elárasztották vízzel, a halottakat a felszínre dobta, a többiek meg hallá változtak és buborékokat fújnak a víz alatt.

Mi számít ma alter zenének?

2018. márc. 18. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!