Mi az őszinte véleményed, tapasztalatod arról, hogy mit lehetne elérni egy szál elektroakusztikus gitárral, ha jól tudok énekelni Budapesten? Anyagi okokból fontos ez nekem, a kőbányai zenei stúdióba akarok jelentkezni.
Köszönöm szépen a hosszú választ adó kollégának a lelkiismeretes leírását egy jó előadásnak,előadónak,érzek magamban megszállottságot,átérzést,közvetítést az emberek felé,ha lírikus a dal a hangom megfogja az embereket,ha energikus a szám az emberek csodálják az átélésemet,ehhez kell hozzátennem még egy kis gitár virtuozitást és fejleszteni az éneklésemet is és akkor lesz bennem erős potenciál :)
Előszőr is ne felejtse el senki,hogy nem playbackelni akarok, az elektroakusztikus gitár azért ilyen elnevezésű,mert megszólal hangosítás nélkül is de alkalmas koncert körülményekre is.A tisztaságra és a természetességre esküszök,nem effektekre. (pl heart of gold ismered?) Néhányan teljesen kiakarták forgatni a szavaim,sőt szinte mindenki,azt sem mondtam,hogy csak ebből akarnék megélni egyből,csupán a kérdésben szereplő "hobbi szinten profitálni " mennyit lehetne ,hol lehetne fellépni,ki csinál hasonló produkciókat,van-e ennek kultúrája dolgokra kérdeztem rá, de erről akár igen részletesen is szívesen meghallgatnék valakit.Azt sem írtam,hogy csak utcán, azt sem ,hogy stúdióban? (nem tudom,honnan jött) . beírtam minden címszót ami érdekel,kérem aki úgy érzi tud tanácsot adni vagy mesélni ilyen témában,az írjon!
Lehet kis zenekarral éttermekben stabil hétvégi mellékest újítani, pár tízes ha nem jön össze, akkor sovány hónap volt igazán. Főleg ilyen bossa-jazz, de populárisabb vonal, viszonylag csendesen, az nagyon megszépít egy egyébként is fullos helyet, elvileg nagyon sokat hoz az étteremnek is. Tehát ne az ilyen nyolcvanas évek éttermi zenekarait idézd fel! :)
Egyedül egy nyitott gitártokkal is be-bejön egy-egy tízezernyi aprópénz egy hétvége alatt, ha van egy jó helyed és kult leszel ott valamiért, szintén az számít, hogy nemhogy zavaró lenne, sőt, valamiért hozzáadott érték, valamiért teljesen helyén mozog ott a gitáros fiatalember az addiktív varázshangulatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!