Budapest milyen város szerintetek?
2010. máj. 28. 19:48
11/15 anonim válasza:
Ok, én így látom, nem azért írtam a véleményem, hogy neked legyen kivel harcba szállni:DDD
A kérdező arra volt kíváncsi, hogy én hogy látom meg te hogy látod külön külön, nem kell itt chat-vitákat folytatni. Én szépnek látom.
Jártál már Bangkokban? New Yorban? Romániában? Zágrábban? Szófiában? Ankarában? Kingstonban?
12/15 anonim válasza:
És IGEN igazad van, a nagyváros helyett azt kellett volna írnom, hogy fővárosokra gondoltam.
13/15 anonim válasza:
Jajj nem akarok én harcolni persze :) Csak azért túlzás azt mondani, hogy Budapest viszonylag tiszta, amikor szerintem kifejezetten a koszos fővárosok között van.
Amúgy Zágrábot én is írtam, az egyik kedvenc városom :D Szófiában, Ankarában is voltam. New Yorkban még nem, és te Reykjavíkban? XD Na jó, ez nem verseny =)
14/15 anonim válasza:
Valoban koszos, de jol erzi magat ebben a varosban az ember:)
15/15 anonim válasza:
syasztok sztojka mario vagyok rajos celeb és a nyocadik kerbe lakok edespamal es a csladomal vigan elunk mi vagyunk iten a king citi mafia pujaro harcosai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!