Kérhetek véleményt a képeimről?
Akár művész szemmel, akár laikusként, mit gondoltok a rajzaimról/festményeimről? A művészet az egyik legfontosabb dolog az életemben, szeretnék majd később ezzel foglalkozni, ezért az építő kritikáknak is örülök. :) Linkeltem kidolgozattabb képeket is és a vázlatfüzetemből is néhányat.
Nekem nem tetszenek kifejezetten, tőlem távol áll ez a műfaj. Amit tudok mondani, hogy érdemes lenne rafekudnod a saját projektek készítésére, emellett pedig a technikai fejlodesre, mert néhol kicsit esetlenek a vonalaid. Az szépen látszik,hogy elindultal egy úton, alakulóban van egy jól felismerheto, sajátos stílus, ez nagyon jo dolog. Én elég jól rajzolok, festek, de a képeimben nincs ennyi egyediség, ezért irigykedem a hozzád hasonlokra :) nem tudom,mióta foglalkozol ezzel, innen még nagyon sokat lehet és kell is fejlődni. Mindenképp gyakorolja,otletelj, mert tehetséges vagy, érdemes erre időt és energiát forditanod.
Plusz: megkérdezném, hogy milyen eszközökkel dolgozol? Fotóról elég nehéz megállapítani,de ha jól gondolom a középkategóriában mozognak az eszközeid. Érdemes lenne 1-2 minőségibb eszközt beszerezni, ehhez tudok tanácsot adni. Sokat tud dobni a képeken.
Profi velemeny: jo uton haladsz! Minel tobbet gyakorolsz annal jobb leszel. En pl kofejezetten elvezem a firkas vazlat szeru tanulmanyokat.
Hatasos tud lenni egy rajz ha pl vazlatosan hagyod a nagykat de ket vagy egy ponton nagyon kidolgozod. Probald ki. Baromi izes lesz tole a latvany. ;) hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!