Kérhetek véleményt a képeimről?
Akár művész szemmel, akár laikusként, mit gondoltok a rajzaimról/festményeimről? A művészet az egyik legfontosabb dolog az életemben, szeretnék majd később ezzel foglalkozni, ezért az építő kritikáknak is örülök. :) Linkeltem kidolgozattabb képeket is és a vázlatfüzetemből is néhányat.
Szia.
Az első és az ötödik nem igazán jön be nekem, de a többi klassz.
De én is csak laikus vagyok.
Köszönöm a kritikákat!:) A feliratosak általában a vázlatfüzetemből vannak, ott nem törekszem a tökéletességre vagy a letisztultságra, csak kiadom, ami éppen bennem van és ez nagyon sokat segít, kicsit egyfajta napló is nekem, nemcsak rajzfüzet.
És igen, a stílusomhoz hozzátartozik, hogy kicsit túlcicomázom a dolgokat, ez korábban méginkább így volt. Szép lassan próbálom ezt mérsékelni, de nem szeretnék teljesen megszabadulni tőle.:)
Azt nem irtad meg hogy hány éves vagy,és hogy mennyi tapasztalatod van ebben. Nos,én valamennyire értek hozzá,képzöt fejeztem. Tényleg jók a munkáid,csak nehányat már láttam más müvészeknél,gondolom onnan vetted az ihletet. Visznot a stílusod kivehetö belöle szóval érdemes lenne több saját ötletet megalkotni,mivel szerintem lenne hozzá tehetséged,jó illusztrátor lennél :)
(bocs a rossz ékezetekért,a barátom gépét még nem tanultam meg használni xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!