Michelagelo
Kocsis Zoltán
Sass Szilvia
Törőcsik Mari
Szerintem a művész egy kicsit erős jelzés. Én nagyon jó rajzolok, fénykép minőségben. Ez mellet, pedig rendszeresen tetoválók. De valahogy, soha nem nevezném magamat művésznek. Nem érzem, úgy hogy művész lennék. Sőt, nem is szeretem ha valaki művésznek hív.
Én csak egyszerűen szeretem amit csinálok.
Ilyeneket írnak a művészekről: [link]
A kérdésedre azért nehéz válaszolni, mert ez egy elég "rossz" szó, mintha kényszerből alakult volna ki. Minden embernek igénye van az önkifejezésre, befogadásra, úgy általában a szépre, az érzelmek lefojtására. Vannak akik ezt szakmai szinten űzik, talán erre nem sikerült más összefoglaló megnevezést találni. Kezd már ez a szó néha negatív értelmezésbe átmenni, hasonlóan mint az értelmiségi, vagy az elit. Az a helyzet, hogy a mai korban már nincs valódi jelentősége ilyen formán megkülönböztetni egymástól a rétegeket, mert mások lettek az alapfeltételek és az elvárások is. Valahol ez jól is van így mert mindenki magának döntheti el, hogy kit hova sorol. Nagy távlatokban végül úgy is ez lesz a döntő, hogy a többség milyennek ítélte meg az embert az alapján amit maga után hagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!