Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Aki hivatalosan is müvész...

Aki hivatalosan is müvész akar lenni mi a dolga? és egy müvésznek mit tesznek a neve elé? Ugy mint pl a MUDr meg a MGr

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
a művész nem lesz úgy h megtanulod a könyveket aztán adnak egy papírt h művész lettél.Mihez van tehetséged?Hány éves vagy?Hova jársz iskolába?
2010. jún. 5. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy lesz hivatalosan művész, hogy elvégez egy olyan iskolát.

A neve mögé pedig DLA kerülhet.

[link]

2010. jún. 5. 22:18
 3/16 A kérdező kommentje:
Kb mindenhez csak a festészetben rosszul keverem a színeket amugy 14 éves vagyok fiu és 8-kos de járok kűlőn rajziskolába ahol most végeztem!
2010. jún. 5. 22:32
 4/16 anonim ***** válasza:
nah az tök jó.és hova mész továbbtanulni?
2010. jún. 6. 10:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Az biztos, hogy grafikus leszek

de nem tom melyik a legjobb színvonalú suli pl Tatabányán, Győrbe, Gúta, Léva

vagy esetleg....?

2010. jún. 6. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát. ha még középsuliba mész azt nem tudok neked ajánlani.Én Debrecenbe jártam a Medgyessybe rajz szakra. Most végeztem és alkalmazott grafikából még járok plusz két évet.Utána ha minden jól megy megyek Pestre tervezőgrafikára a Moholyra. Egyébként, ha te mindenképpen olyan sulit akarsz, hogy a nevedhez kerüljön vmi akkor ezek a sulik adnak címet:

* Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

* Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (én ide megyek)

* Pécsi Tudományegyetem

* Színház- és Filmművészeti Egyetem

* Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

* Magyar Képzőművészeti Egyetem

nézd meg melyik suliban milyen szakok vannak grafikán belül.Még van időd.Sok sikert majd a továbbiakban!

2010. jún. 6. 15:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi nem fontos amugy hogy mi kerül a nevem elé csak érdekelt de bele kell húznom a tanulásba :) ha olyan helyre akarok menni.
2010. jún. 6. 22:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
hát a tanulásba kevésbé és inkább a művészetre állj rá.tájékozódj, művelődj, rajzolj sokat, mert ezekben a sulikban nem számít az érettségi és a sulis jegyek sem.csak a az ottani felvételi dönti el h felvesznek-e.
2010. jún. 7. 19:49
 9/16 A kérdező kommentje:
A felvételin ott helyben rajzolni kell?
2010. jún. 7. 22:26
 10/16 anonim ***** válasza:
attól függ hova mész.én a moholy-t meg a művészeti egyetemet tudom, hogy három forduló van, első fordulóban csak a szaknak megfelelő mappát kell bevinned.ha tetszett nekik akkor második fordulóban már ott helyben kell rajzolnod, ha azon is átmész asszem harmadikban megint rajz meg elbeszélgetés is, hogy mennyire vagy jártas, művelt intelligens, kreatív és nyitott.De a fordulókon lévő feladatok szakonként változik, a honlapon megnézheted mihez mi a követelmény.
2010. jún. 8. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!