Aki hivatalosan is müvész akar lenni mi a dolga? és egy müvésznek mit tesznek a neve elé? Ugy mint pl a MUDr meg a MGr
BLIKK BLIKK stb.
Előnév függőséged van ??
Szvjál inkább egy joát.
majd elmúlik.
Utolsó válaszolónak: a kérdező nem előnév függő, csak ha jól sejtem, szlovákiai magyar, ott pedig minden egyetemi végzettség titulust ad a név elé, amit használnak is.
A kérdezőnek: nekem van egy ismerősöm, aki Pozsonyba járt művészeti középiskolába, onnan pedig Pestre ment a Magyar Képzőművészeti Egyetemre. Nagyon ügyes volt ő is.
A titulus kérdéséhez: Magyarországon annyira nem dobálóznak vele, jóformán csak az orvosok meg a jogászdoktorok használják.
Hajrá a felvételihez:)
Kösz a választ hogy ki állsz értem meg minden nem akartam én semmit a nevem elé csak érdekelt
és az utolsó előtti csávónak aki gondolom azt hisz, hogy szlovákiában csak szlovákok élnek hát barátom az ilyen magatartású embereket legtöbbször ugy ki agyalják hogy .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!