Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Aki hivatalosan is müvész...

Aki hivatalosan is müvész akar lenni mi a dolga? és egy müvésznek mit tesznek a neve elé? Ugy mint pl a MUDr meg a MGr

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 21:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
tanulni?! azt élni kell
2010. jún. 12. 08:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2010. jún. 12. 09:15
 13/16 anonim válasza:

BLIKK BLIKK stb.

Előnév függőséged van ??

Szvjál inkább egy joát.

majd elmúlik.

2010. jún. 12. 11:12
 14/16 anonim válasza:

Utolsó válaszolónak: a kérdező nem előnév függő, csak ha jól sejtem, szlovákiai magyar, ott pedig minden egyetemi végzettség titulust ad a név elé, amit használnak is.

A kérdezőnek: nekem van egy ismerősöm, aki Pozsonyba járt művészeti középiskolába, onnan pedig Pestre ment a Magyar Képzőművészeti Egyetemre. Nagyon ügyes volt ő is.

A titulus kérdéséhez: Magyarországon annyira nem dobálóznak vele, jóformán csak az orvosok meg a jogászdoktorok használják.

Hajrá a felvételihez:)

2010. jún. 12. 17:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Kösz a választ hogy ki állsz értem meg minden nem akartam én semmit a nevem elé csak érdekelt

és az utolsó előtti csávónak aki gondolom azt hisz, hogy szlovákiában csak szlovákok élnek hát barátom az ilyen magatartású embereket legtöbbször ugy ki agyalják hogy .....

2010. jún. 12. 18:10
 16/16 anonim válasza:
Színészetet tanulok. Óvodás korom óta musicalszínét akarok lenni, imádom a színházat, rengeteget mondok verset, stb... nem rizsálok. A tanárnőm azt mondta nekem, "Nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy művész légy". Biztos van, akinek hülyén hangzik, de azt mondta ezzel, hogy ne élvezzem, ha annak hisznek, ne viselkedjek úgy, és ne akarjak az lenni. Nem hiszem, hogy segítettem, de ezt kötelességemnek éreztem leírni.
2010. jún. 21. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!