Lady Gaga-t művésznek tekintitek vagy inkább nem?
Ő szerintem egy ripacs bohóc. Ha a bohócot lehet művésznek tekinteni...... de nem, még úgy sem, mert a valódi bohócok anno. tudták szórakoztatni értelmesen a gyerekeket, de ez a Kokos ..... csak megrongálná szegények tudatát, azzal, amit csinál a nagy publikum előtt.
=(
Nekem ez a véleményem.
Egyszer talán ha letett valamit az asztalra, amikor 1-2 alkalommal hajlandó volt még számomra is elviselhető nem agyonfűrészfogazott instrumentális számokat komponálni..... de lehet, hogy azokat már nem is ő csinálta.
Lady Gaga-t mostanság divat lett oltani meg semmisnek tekinteni a zenei munkásságát..
Nem csak a celebet kell látni benne,igen is nagy zenész, több hangszeren is tud játszani, nagyon jó a hangja és a koncertjein nem szokott playbackelni és rengeteg táncol.
Rá lehet keresni nyugodtan az akusztikusan előadott dalaira és utána lehet mondani,h szar meg nincs hangja...
egy kis jazz Tony Benettel: [link]
:)
Ensem ertem hogy miert lett d
ivat szidni gagat. Es hogy a ...-ba lehet celebnek vagy senkinek nevezni??? Ritka gyinyoru az elo hangja, tobb hangszeren jatszik, emellett emberileg is peldakep lehet barki szamara. Ez az en velemenyem, le lehet pontozni, de a velemenyem fenn tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!