Ez szerintetk művészet?
2017. márc. 11. 06:29
1/3 anonim válasza:
persze.igazából bármi lehet az,amit te vagy az adott ember annak tart
2/3 A kérdező kommentje:
hát sokféle definíció elképzelhető, de szerintem ez a lehető legrosszabb definíció! szerintem azt nem lehet művészetnek tartani, ami csak a befogadó szerint az, mert akkor művészet lenne bármi, mész az utcán és ha te művészetnek tartasz egy kutyaszart az úton, akkor máris az lesz, még akkor is, ha nem is ember csinálta, hanem kutya? ez tehát egy totálisan nagy baromság amit mondasz, előbb talán gondolkozz két másodpercet. Másrészt én még azt sem tartanám művészetnek, ami az alkotó szerint az, vagy az alkotó és a befogadó szerint. Mert akkor eszerint művész lenne a pancser is, aki azt hiszi magáról, hogy művész. Tehát amit mondtál egy nagy kalap izét se ér.
2017. márc. 11. 10:11
3/3 anonim válasza:
Igen az, de pl számomra nem.
Sose szerettem az olyan alkotót, akik már létező munkákat dolgoznak fel. A teljesen egyedi és precíz dolgokat kedvelem.
De az olyanok se jönnek be, hogy fognak 10tubus temperát és csak kinyomogatják a vászonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!