Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol/hogyan tudnám árulni a...

Hol/hogyan tudnám árulni a rajzaimat? Szerintetek megérné belefogni? (képekkel)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek rajzolni/festeni és szeretném árulni is a munkáimat. Arra gondoltam, hogy jó minőségben nyomtatnám őket, esetleg több méretben (ahogy az utolsó képen pl.). Szerintetek lenne rá kereslet? Mennyiért adhatnék egyet? Köszönöm előre is a válaszokat!:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. márc. 9. 08:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%

Ezekért egy fillért nem adnék? Hány éves vagy, kérdező?

Ha érdekel a rajzolás, menj el egy iskolába és képeztesd magad, van még mit fejlődni.

2017. márc. 9. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
5 forintért megveszem mindet.
2017. márc. 9. 09:16
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tetszenek, szerintem folytasd! :) Művészetekkel foglalkozó oldalaknál próbálkozhatnál^^
2017. márc. 9. 09:47
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Hány éves vagy? Tényleg van mit fejlődni,de egész jók a munkáid. Egyedül a portrék kicsit képzetlenek,de szeritnem egy kis gyakorlással tökéletesítheted.

Először szerintem fejleszd a tudásod,ezzel a szinttel nem valószínű hogy sok pénzt keresel majd.Továbbá az a nyomtatós ötlet egyelőre nem nyerő. Aki rajzot vesz,az eredetit vesz,tehát kézzel készült munka a lényege.Egy nyomtatásért senki se akar fizetni,hiszen otthon is ki tudja nyomtatni.A rajz értéke maga az,hogy mennyi munka van benne :)

A facebookon van egy csoport,a Rajzmánia,ott fent vagy? Ott tudod megosztani a rajzaidat,tanácsot kérni,árulni is. Olvasd el a szabályzatot.Ott biztos értékelik majd a munkád,én is ott szoktam reklámozni a munkáim :D

2017. márc. 9. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem gondolkozol rendelésre rajzolásban? DeviantARTon (ha tudsz angolul) ennek nagy biznisze van, és még nyomtatnod sem kell (amivel kapcsolatban egyetértek, hogy az eredetinek van igazi értéke). Szerintem teljesen jó irányba haladsz a rajzaiddal, DeviantART-on pedig olyan rajzosoknak is van esélye vevőt találni, akik negyed olyan jól sem rajzolnak, mint te. Viszont lehet, hogy egy szkennerre szükséged lesz hozzá, mert ha csak ha nem tudod vállalni, hogy Amerikába is kiküld a rajzaidat, akkor szívesebben vesznek olyat az emberek, amik nem így befotózva kerülnek fel.
2017. márc. 9. 12:08
 6/11 anonim válasza:
100%

Szia!

Nem Laurának hívnak véletlen?

Mert én ezeket a rajzokat már láttam egy Laura nevű lánynál.

2017. márc. 9. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Az előbb említett Deviantart.

Esetleg ha jóba vagy valamelyik rajzokat/festményeket áruló boltossal, az is segít.

Még rengeteget kell fejlődnöd, nem rossz, komolyan! De meg kell találnod az önmagad és az igény közötti aranyközéputat. :)

2017. márc. 9. 17:02
 8/11 anonim válasza:
19%

Hát ne szánj magadnak nagy jövőt a művészetekben. Persze, ha kb 10-11 vagy akkor okés ez a szint de azon túl...

Eladáson semmiképp se gondolkodnék.

Az lenne a legjobb, ha meghagynád ezt hobbinak, amolyan szórakozásnak, mert ez még nagyon nem szint.

2017. márc. 10. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát, én 10-11 évesen pálcikaembernél tartottam, nem itt...

Szerintem nagyon szépen rajzolsz, nincs profi szemem, nem foglalkozom rajzokkal, de szerintem érdemes folytatnod, menj valami művészeti iskolába, ha gondolod.

És a nyomtatás szerintem felejtős, mindenke eredeti képet akar, nem nyomtatottat

2017. ápr. 28. 16:43
 10/11 anonim ***** válasza:
A 2016 karácsonyi képedből azok fénymásolatok vagy egymás után készítetted őket vagy...? Tetszenek.
2017. ápr. 30. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!