Hol/hogyan tudnám árulni a rajzaimat? Szerintetek megérné belefogni? (képekkel)
Nagyon szeretek rajzolni/festeni és szeretném árulni is a munkáimat. Arra gondoltam, hogy jó minőségben nyomtatnám őket, esetleg több méretben (ahogy az utolsó képen pl.). Szerintetek lenne rá kereslet? Mennyiért adhatnék egyet? Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Ezekért egy fillért nem adnék? Hány éves vagy, kérdező?
Ha érdekel a rajzolás, menj el egy iskolába és képeztesd magad, van még mit fejlődni.
Hány éves vagy? Tényleg van mit fejlődni,de egész jók a munkáid. Egyedül a portrék kicsit képzetlenek,de szeritnem egy kis gyakorlással tökéletesítheted.
Először szerintem fejleszd a tudásod,ezzel a szinttel nem valószínű hogy sok pénzt keresel majd.Továbbá az a nyomtatós ötlet egyelőre nem nyerő. Aki rajzot vesz,az eredetit vesz,tehát kézzel készült munka a lényege.Egy nyomtatásért senki se akar fizetni,hiszen otthon is ki tudja nyomtatni.A rajz értéke maga az,hogy mennyi munka van benne :)
A facebookon van egy csoport,a Rajzmánia,ott fent vagy? Ott tudod megosztani a rajzaidat,tanácsot kérni,árulni is. Olvasd el a szabályzatot.Ott biztos értékelik majd a munkád,én is ott szoktam reklámozni a munkáim :D
Szia!
Nem Laurának hívnak véletlen?
Mert én ezeket a rajzokat már láttam egy Laura nevű lánynál.
Az előbb említett Deviantart.
Esetleg ha jóba vagy valamelyik rajzokat/festményeket áruló boltossal, az is segít.
Még rengeteget kell fejlődnöd, nem rossz, komolyan! De meg kell találnod az önmagad és az igény közötti aranyközéputat. :)
Hát ne szánj magadnak nagy jövőt a művészetekben. Persze, ha kb 10-11 vagy akkor okés ez a szint de azon túl...
Eladáson semmiképp se gondolkodnék.
Az lenne a legjobb, ha meghagynád ezt hobbinak, amolyan szórakozásnak, mert ez még nagyon nem szint.
Hát, én 10-11 évesen pálcikaembernél tartottam, nem itt...
Szerintem nagyon szépen rajzolsz, nincs profi szemem, nem foglalkozom rajzokkal, de szerintem érdemes folytatnod, menj valami művészeti iskolába, ha gondolod.
És a nyomtatás szerintem felejtős, mindenke eredeti képet akar, nem nyomtatottat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!