Vannak művész fiúk?
Ritka mint a fehér holló :/ de értékesek az ilyen emberek
20L
Ez nálam is 22 éves koromra fejlődött ki. Amúgy próbáltál már művészeti szakközépiskolákban szétnézni?
24/F
Szia!
Természetesen vannak, de a művészi érdeklődés azért korán sem egyenlő a művésszel! Hatalmas a különbség. Igen relatív, ki számít művésznek. Ha művészkedvelőre gondoltál, akkor biztosan tudsz találni ilyen egyéneket.
Szia!
Kiskorom óta érdekelnek a művészetek, pedig régen nagyon sokat sportoltam, de valahogy nem fogott meg annyira, mint a zene, vagy a festészet! A focit - elnézést, de - kifejezetten rühellem. :D Jelenleg klasszikus zenész vagyok. És rengeteg ilyen srácot ismerek még... :) 18/F
Köszönöm a válaszokat :)
Azért kérdeztem, mert engem is érdekel a művészet és van pár baràtnőm akiket szintén érdekel. Viszont fiú ismerősöm egyáltalán nincs akit ez a téma vonzana.
Örülök :)
Nem baj, én se szeretem a focit :D
Én is 15 vagyok :D
Én nem tanultam zongorázni,de valahogy a zongorázás mindig érdekelt. :)
Rajzolni is szeretek meg énekelni :)
En is szeretek enekelni de nincs jo hangom xd
amugy miert keresel muvesz fiut? :D
:D
Csak érdekelt, mert szinte egyet se láttam ami azért szomorú mert a művészet fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!