Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak művész fiúk?

Vannak művész fiúk?

Figyelt kérdés
A 20+ korosztályból már hallottam művész fiúról, de 15-18as korosztályból nem igazán ismerek művész fiút.Mármint akit inkább a festészet és a zene érdekel, mint a sport.

2017. febr. 26. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ritka mint a fehér holló :/ de értékesek az ilyen emberek

20L

2017. febr. 26. 22:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Ez nálam is 22 éves koromra fejlődött ki. Amúgy próbáltál már művészeti szakközépiskolákban szétnézni?

24/F

2017. febr. 26. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Vannak.
2017. febr. 26. 23:24
 4/13 Zenon ***** válasza:
100%

Szia!

Természetesen vannak, de a művészi érdeklődés azért korán sem egyenlő a művésszel! Hatalmas a különbség. Igen relatív, ki számít művésznek. Ha művészkedvelőre gondoltál, akkor biztosan tudsz találni ilyen egyéneket.

2017. febr. 27. 14:19
 5/13 anonim válasza:

Szia!

Kiskorom óta érdekelnek a művészetek, pedig régen nagyon sokat sportoltam, de valahogy nem fogott meg annyira, mint a zene, vagy a festészet! A focit - elnézést, de - kifejezetten rühellem. :D Jelenleg klasszikus zenész vagyok. És rengeteg ilyen srácot ismerek még... :) 18/F

2017. febr. 27. 18:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Azért kérdeztem, mert engem is érdekel a művészet és van pár baràtnőm akiket szintén érdekel. Viszont fiú ismerősöm egyáltalán nincs akit ez a téma vonzana.

Örülök :)

Nem baj, én se szeretem a focit :D

2017. febr. 27. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok és imádom a komoly zenét :) nem tudok hanszeren játszani viszont azt mondják h van tehetségem az íráshoz és szeretek is írni és rajzolni is :)
2017. febr. 28. 22:26
 8/13 A kérdező kommentje:

Én is 15 vagyok :D

Én nem tanultam zongorázni,de valahogy a zongorázás mindig érdekelt. :)

Rajzolni is szeretek meg énekelni :)

2017. márc. 1. 06:40
 9/13 anonim ***** válasza:

En is szeretek enekelni de nincs jo hangom xd

amugy miert keresel muvesz fiut? :D

2017. márc. 1. 16:05
 10/13 A kérdező kommentje:

:D

Csak érdekelt, mert szinte egyet se láttam ami azért szomorú mert a művészet fontos.

2017. márc. 1. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!