Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Vannak művész fiúk?

Vannak művész fiúk?

Figyelt kérdés
A 20+ korosztályból már hallottam művész fiúról, de 15-18as korosztályból nem igazán ismerek művész fiút.Mármint akit inkább a festészet és a zene érdekel, mint a sport.

2017. febr. 26. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Furcsa ez a kérdés. Én művészeti középsuliba és egyetemre jártam (BA), és igen, voltak fiú osztálytársaim, csoporttársaim, akik igenis komolyan vették azt, amit művészetnek nevezünk. Vagy amit mások annak neveznek. Volt két osztálytársam (2002-ben), két srác, ők voltak az elsők, akik nem csak rajzoltak, hanem "alkottak" is. Zenerajongó persze több volt, úgy értem, olyanok, akik nem csak festettek, de zenéltek vagy énekeltek is mellette. Szóval, igen, vannak. Egyébként azok a lányok, akik tetkómintákat, manga karaktereket vagy ruhaterveket rajzolnak, még nem művészek, de ha kitartóak, egyszer azok lehetnek. Egyébként az én tapasztalatom, hogy egy átlagos művészsulis osztályból csak a tanulók 30%-a lesz ténylegesen művész, mindegy, hogy marad a tanult szakjánál vagy vált valami más felé.
2017. márc. 3. 12:50
 12/13 anonim válasza:
Vagyook:DD
2017. márc. 3. 13:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
14 éves korom óta kezdtem aktívan zenélni. Ez odáig fajult, hogy 16 éves koromtól napi szinten a zeneművészetnek élek. Nem vagyok (még?) művész, de azóta nagy műkedvelőnek tartom magam :). Karmester/kóruskarnagy képzésre szeretnék jelentkezni a Zeneakadémián, de először befejezem az aktuális tanulmányaimat és kellőképpen felkészülök a felvételire. Szóval vannak ilyen emberek, de nekem pl. egy hozzám hasonló érdeklődési ismerősöm sem "jött magától". Csak olyanok, akiket minimálisan érdekelt, de nem volt ilyen megszállott, mint én :D. Igazi megszállottakkal a zene hozott össze.
2017. márc. 21. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!