Milyen hegedűt érdemes venni?
Ezt a kézzel készítettet
Vagy ezt a másikat érdemes megvenni? Ez manufakturában készült.
Ja és töb mint 6 éve hegedülök.
valóban a hegedűtanárod véleményét kellene kérned, de ha 6 éve hegedülsz, biztosan neked is van már elképzelésed, hogy milyen hangzást szeretsz.
ha van a közeledben hangszerbolt, kérd el kipróbálásra a kiválasztott hangszert. hegedűt (a teljesen kezdők kivételével, de még ott is vannak bizonyos szempontok) nem lehet úgy venni, mint egy ruhát, hogy egyszer felpróbálod és gyorsan tudsz dönteni. vidd haza, legyen nálad legalább egy hétig, ismerkedj a hangszerrel és dönts. nincs semmiféle kényszer, ha nem tetszik visszaadod, ajánlanak másikat vagy elmész máshova.
ezt a 15ezer forintosat semmiképp nem ajánlanám 6 év után, szánj rá időt és ha anyagilag is van rá lehetőséged, válassz a jobbak közül.
Köszi a válaszokat vettem hegedűt 15.000ft-ért, de nem azt amit belinkeltem.
Utolsó előtti nem nagy az egóm. Szerintem te is megkérdezted volna hogy zongorát vagy pianínót érdemes venni X év tapasztalattal ha már nincs tanárod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!