Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen hegedűt érdemes venni?

Milyen hegedűt érdemes venni?

Figyelt kérdés

Ezt a kézzel készítettet

[link]

Vagy ezt a másikat érdemes megvenni? Ez manufakturában készült.

[link]

Ja és töb mint 6 éve hegedülök.

2010. máj. 10. 13:02
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ha van hegedűtanárod ő biztos tud segíteni melyik a jobb.Én a múlthéten néztem hangszerüzletben hegedűt,mert mi is most akarunk venni a lányomnak,de mi 3/4-es hegedűt veszünk mert ő még csak 9 éves.A 3/4-es hegedű üzletben 22000Ft a 4/4-es hegedű 23000Ft,ott ahol én néztem.Van hozzá minden hegedű,vonó,tok,gyantázó.
2010. máj. 10. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:

valóban a hegedűtanárod véleményét kellene kérned, de ha 6 éve hegedülsz, biztosan neked is van már elképzelésed, hogy milyen hangzást szeretsz.

ha van a közeledben hangszerbolt, kérd el kipróbálásra a kiválasztott hangszert. hegedűt (a teljesen kezdők kivételével, de még ott is vannak bizonyos szempontok) nem lehet úgy venni, mint egy ruhát, hogy egyszer felpróbálod és gyorsan tudsz dönteni. vidd haza, legyen nálad legalább egy hétig, ismerkedj a hangszerrel és dönts. nincs semmiféle kényszer, ha nem tetszik visszaadod, ajánlanak másikat vagy elmész máshova.

ezt a 15ezer forintosat semmiképp nem ajánlanám 6 év után, szánj rá időt és ha anyagilag is van rá lehetőséged, válassz a jobbak közül.

2010. máj. 13. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha az is fontos számodra, hogyan szól,mindenképpen próbáld ki előtte. Hiába tudsz szépen játszani, ha a hangszer" nyikorog", az összhatás nem lesz jó.Ha már ilyen komolyan foglalkozol a tanulással, vedd komolyan a hangszerválasztást is, ne csak képek és árak alapján dönts.
2010. jún. 10. 08:32
 4/7 anonim válasza:
stadivarit :D
2010. jún. 14. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert nem vonós vagyok, hanem zongorista, de ha megengeded kritizálnám, illetve az túlzás, hogy kritizálnám, csupán megemlíteném, hogy a mondandód végén azt, hogy: "Ja és töb mint 6 éve hegedülök."...na ez több mint vicces, kicsit már nagy az ego-d szerintem, mert 6 év, az - elnézést a kifejezésért - lóf@sz, pláne a hegedülésnél.
2010. jún. 25. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:
előző, nyilvén nem azért írta be, mert dicsekedni akart, hanem mert a hegedűvásárlásnál ez is szempont. ha csak 1 éve játszana, mást mondunk, meg ha 15 éve, akkor is.
2010. jún. 25. 12:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat vettem hegedűt 15.000ft-ért, de nem azt amit belinkeltem.

Utolsó előtti nem nagy az egóm. Szerintem te is megkérdezted volna hogy zongorát vagy pianínót érdemes venni X év tapasztalattal ha már nincs tanárod

2010. jún. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!