Szerintetek érdemes továbbra is eljárni az óráira?
Utolsó, vesszőről hallottál már?
Mégis mit akarsz te a művészi képeiddel meg a tehetségeddel? Meg az egóddal, mert az van bőven. Igen, a mester is tudja, hogy vannak képességeid, azért is viselkedik úgy, ahogy leírtad. Minden bizonnyal igaza van, és ezzel azt akarja elérni, hogy hozd ki magadból a legjobbat. És ne akarj okosabba lenni nála, ne felejtsd el, te csak tanonc vagy, ő meg a "tanár". Azt kell tenni, amit mond. Otthon kiélheted a művészi kibontakozásodat.
Tudsz képet mutatni? Hogy milyet csinálsz akkor, amikor festészetórán vagy, és milyet csinálnál, ha engedné, vászonra vesd, ami benned van.
A művészi kép egy giccsfogalom. Az nem művészet, ami úgy néz ki, mintha művészet lenne.
Neked meg nem csak túlteng az egód, de szövegértési problémáid vannak. Azért írtam neki a vesszőt - ami nem azonos az ékezettel -, mert többértelmű vesszők nélkül az, amit írt. Én viszont segíteni próbáltam volna neked, de te egyből támadásnak vetted, amiből látszik, hogy még gyerek vagy, akinek halvány fingja sincs a művészetről, csak szeret elvont képeket pacsmagolni. (nem mutattál képet)
Én tíz évig tanultam különböző művészeti iskolákban, több festővel, szobrásszal, grafikussal is beszélgettem, és egy részük át is adott nekem valamit a saját tudásából.
És nem sértegetésből mondom, csak olyan ismerősöm, mint te, kismillió van, hasonló, meg nem értett művészek ők is. Bár a második-harmadik évre kinövik. Szóval előbb mutass képet, mert így látatlanban nem tudok mást írni, mit amit eddig tettem. Lehet, hogy tényleg egy kivételes képességekkel rendelkező valaki vagy, és ezt a mester is tudja, azért szekál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!