Szerintetek érdemes továbbra is eljárni az óráira?
Kérdezd meg a tanárodat, hogy mi a baja a képeiddel! Ennyi. A szénrajzodról:
Tele van hibával. A fej nagy, a felkar kicsi, a combja megint csak nagy. Erre nem mondhatod, hogy szándékos. Az a a túlsó árnyékos valami, az micsoda? A bal kar vagy a jobb kar?
Van még mit fejlődnöd, mert ez a rajz marhára aránytalan, és aki tehetségesnek mondja magát, az nem rajzol ilyeneket.
Nézd csak meg ezeket a rajzokat, és állapítsd meg, nincs-e igazam abban, hogy anatómiailag tele van hibával a rajzod!
:D arra a képre a tanár azt mondta hogy jó...
bocs de az a második link nevetséges...
Oké, magyarázd el, mi benne a nevetséges! Egyébként nem sértődtem meg.
Azért dicsérte meg azt a rajzodat, mert vannak benne jó dolgok, például a kompozíció vagy a túnusozás. De azokat a hibákat, ugye te is látod, amiket mondtam?
értem mire gondolsz...
azért gondolom nevetségesnek mert annyira objektíven érzelmek nélkül kezeled az ember, hogy az már valami robotba megy át és szerintem szerkezetileg se jó teljesen...
de én nem akarok veszekedni ezekről tényleg csak annyira lennék kíváncsi, hogy szerinted járjak azokra az órákra és égessem el a képeket??
Egyáltalán nem kezelem érzelmek nélkül az embert, de bizonyos rajzoknál nem az érzelem a fontos, hanem a megfigyelés, tanulmányozás. Ez van előbb, aztán az érzelmek. Picasso is előbb megtanult rajzolni, és utána adta át magát az érzelmeinek.
Igen, szabadulj meg a görcsös, rossz rajzaidtól, és járj továbbra is az órákra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!