Kb két éve rajzolok, 16 éves vagyok. Ha számít, nem tanultam soha, autodidakta vagyok. Szerintetek van értelme továbbra is ezzel foglalkoznom (hobbi szinten)?
Szerintem nagyon ügyes vagy, és érdemes tovább folytatnod.
2017. jan. 21. 10:39
7/11 anonim válasza:
Tök jók. Vannak még?
Viszont az apró részleteken tényleg van mit csiszolnod. Szem, fül, orr ezek kissé elnagyoltak.
2017. jan. 21. 11:00
8/11 anonim válasza:
Nagyon jók, szerintem keresd fel a Rajzmánia nevű facebook csoportot, ha esetleg még nem ismered, ott rengeteg hasonlóan tehetséges művész vagy, ők értékelni fogják a munkád és segítenek is ha kéred. :)
Utolsó, már próbálkoztam ott, tök esélytelen. Hozzájuk képest kezdő vagyok, tehát sosem kaptam ott semmi pozitívat. Nem egy jó csoport.
2017. jan. 23. 16:17
10/11 anonim válasza:
Mindenki volt egyszer kezdő és nagy tehetségeket is néztek már kezdőknek, amiatt nem kell keseregni, ha nem tetszik mindenkinek. Én még nem láttam ott a munkáidat, ezt a két képet, de nem hiszem hogy ne kapnál rá dicséretet meg építő kritikákat. Lényeg hogy alkoss, gyakorolj és élvezd, nekem tetszenek és szerintem ügyes vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!