Mi a véleményetek a rajzaimról? Megéri beruháznom digitális rajztáblára vagy halasszam esetleg felejtsem a dolgot?
a True Detective talált de csak ihlet szinten. Másolás általában annyiban kimerül hogy egy koponyát vagy kezet átveszek másik képről mert megtetszik és továbbgondolom.
Általában saját kútfőből dolgozok.
Uhh első 3 képtől a hideg kirazott annyira tetszenek főleg az ötlet :)
Szerintem egy kis gyakorlás csiszolgatas elfér a rajz tudásban de amúgy jó úton haladsz :) tanácsokat kérj es fogadj profiktol :) szuper rajzok
Tehetségesnek látszol.
Szerintem képezni kellene a rajztudásodat, mondjuk a MKE grafikusművész szakán.
Eltaláltad tényleg a 2b a kedvencem, nem túl puha de van ereje. A puhább cerkákat is használom néha, de nem igazán jön be mert nem tudok még annyira erőteljes vonalat se húzni mint a 2bvel és rettentően maszatol, pontatlan. Bár valószínűleg azért nem tudom megfelelően kezelni ezeket az eszközöket mert sosem tanultam rajzolni:D Mostanában gondolkozok, valami okjs képzésen vagy hasonló rajz okításon, de a környéken nincs semmi sajnos. Egyetemre meg biztos nem vennének fel, mert sosem tanultam se művtörit, se más technikát használni.
A digitális rajztábla azért tetszik annyira mert lényegében kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza, amennyiben az ember teljes elsajátítja a használatát.
Köszönöm az eddigi válaszokat és tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!