Ezen mennyire látszik hogy digitális?
Az a gyanúm, hogy alatta van a fénykép, és te csak összemázoltad. Mintha maradtak volna kihagyott foltok, amire nem raktál semmit/nem kented szét. És olyan részeket is látok, amik olyanok, mintha az eredeti fotó lenne meghajlítva, elkenve. Ez egész egy foltokból összerakott képnek akar tűnni, de néhol vannak olyan életszerűen eldolgozott részek, amik nagyon nem illenek az összképbe. Az orrát nem dolgoztad el annyira, hogy ne látsszanak az ecsetvonások végei, de a vízvonalán lévő apró kis göcsörtöket meg mind odabiggyesztetted, és kidolgoztad!? Nekem ez agy gyanús. Na meg az arcszőrzet. Néhol szét van kenődve, néhol meg a szőrszál szélei is kivehetőek.(mondom én ezt grafika szakosként)
Tudom, hogy le fogod tagadni, akkor is ha igazam van. Ha viszont nincs igazam, akkor őszintén bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!