Az ilyen stílusú képeim nektek bejönnek, vagy sem?
Az elmúlt időszakról kérek részletesebb véleményt, akár ide, akár - még jobb - a képek alá.
Ezek szamitogeppel generalt 'kepek', par algoritmus kepes ezt eloallitani. Muveszetnek epp nem neveznem, barki tud ilyeneket rajzolni egy fraktal-programmal.
Ahogy nezem endszeresen elokerulsz itt es hirdeted a kepeidet, de sajnos semmi ujat nem tudsz felmutatni.
'Hehe!Már csak 24%-ban hasznos! :) Bírom ezt!!!'
kulonb oromod ne legyen az eletben.
ha nem birod a kritikat, minek kerdezed masok velemenyet? csak azert mert a gyermeteg lelked arra vagyik hogy mindenki elismerje mekkora muvesz vagy, attol nem fogunk leborulni elotted? mint muvesz tehetsegtelen vagy, fraktal-rajzolo programmal szinte barki tud ilyeneket eloallitani.
Meg megneztem nehany kepedet... Egy kepnel gondoltam, hogy na, ez a Gabor megis tud. ( [link]
Guglin rakerestem, mert ugy oszinten egyaltalan nem illett stilusban a tobbi kepedhez, es latom, hogy valaki mas muvet posztoltad!
Hogy a fraszba tudod magad ezutan a botranyos eset utan muvesznek nevezni magad?!
ha szeretsz képzőművészettel foglalkozni, akkor csináld, mert jó dolog, ha örömet okoz.
ez egyelőre hobbiszint.
ha komolyan érdekel, akkor rengeteget kell még tanulnod.
de hobbiból is lehet csinálni, nem ártasz vele senkinek, és sok ember ízlését kiszolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!